Antena Căutare

Vremea 22 august. Prognoza meteo anunță ploi violente, grindina și inundații

Vremea din 22 august se anunță instabilă. Ploile abundente revin în România. Prognoza meteo anunță averse însoțite de descărcări electrice și grindină în majoritatea regiunilor țării.

Vremea 22 august. Prognoza meteo anunță ploi violente, grindina și inundații
vremea 22 august 2018

Vremea din 22 august se anunță instabilă. Ploile abundente revin în România. Prognoza meteo anunță averse însoțite de descărcări electrice și grindină în majoritatea regiunilor țării.

Potrivit vremea.ro, Miercuri după-amiază vor cădea local averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice în zonele montane și izolat în regiunile intracarpatice, pentru că spre seară unele averse să tranziteze și Oltenia și vestul Munteniei, însă acestea nu se vor manifestă pe spații extinse și vor fi de asemenea slabe cantitativ. Vântul va suflă slab până la moderat în sud-estul țării și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 27 și 32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana (cu valori ușor mai scăzute posibile în depresiunile din estul Transilvaniei), 29-34 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 25-30 de grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

Vremea 22 august București

Potrivit vremea ido, vremea din 22 august la București nu aduce vești bune pentru locuitorii Capitalei. Dacă marți, 22 august, nu au fost semnalate ploi, lucrurile se schimbă radical pentru miercuri, 23 august 2018. Prognoza meteo arată acoperit de nori, parțial, și posibilitatea unei furtuni cu fulgere la amiază. Vântul suflă moderat dinspre NE, cu o viteză între 15 şi 25 km/h. Temperaturile se încadrează între 33°C și 20°C. Cantitățile de apă vor acoperi 1 l/m². Ploile nu vor reveni la București până la sfârșitul săptămânii.

De altfel, ANM a emis noi avertizări tip nowcasting, cod galben de ploi și grindină, valabil pentru marți, 21 august. Cel mai probabil, avertizările se vor actualiza și pentru ziua de miercuri, 22 august.

Prognoza meteo la munte, 22 august 2018

La munte nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere, grindină și cantități însemnate de apă. Temperaturile maxime și minime se vor menține între 28°C și 15°C, cantitatea de precipitații va atinge 3 l/m² pe timpul zilei. Veștile despre vreme nu sunt îmbucurătoare nici în ce privește zilele următoare. Joi sunt semnalate alte ploi cu caracter torențial, cu risc de inundații.

Vine toamna, bine-mi pare? Avem prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni, pe regiuni... Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea până duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x