Antena Căutare

Meteo 22 - 28 iulie. Vremea se strică iar, reapare instabilitatea atmosferică

Vremea pe o saptamana. ANM anunta vreme instabila incepand de la jumatatea saptamanii. Cu toate ca ploile pun stapanire pe teritoriul Romaniei, temperaturile inregisteaza o crestere treptata pana la normalul acestei perioade.

Vremea pe o săptămână. ANM anunță vreme instabilă începând de la jumătatea săptămânii. Cu toate că ploile pun stăpânire pe teritoriul României, temperaturile înregistează o creștere treptată până la normalul acestei perioade.

Administrația Națională de Meteorolgie peognozează vreme instabilă de la jumătatea instervalului menționat.

Vremea în Banat

În intervalul 22 - 28 iulie nu vor fi variații semnificative, vremea se va menține călduroasă, cu maxime ce se vor situa, în medie, între 30 și 32 de grade. Minimele vor urma aproape același traseu, vor crește până în data de 23 iulie la valori de 17...18 grade, apoi nu vor mai avea diferențe majore. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată după data de 24 iulie.

Vremea în Crișana

La începutul săptămânii temperaturile vor marca o creștere, astfel că vor atinge 30...32 de grade, caracterizând o vreme călduroasă și se vor menține în jurul acestor valori până la sfârșitul intervalului. Minimele vor crește spre 16...17 grade și nu vor mai varia semnificativ. Temporar vor fi manifestări ale instabilității atmosferice, mai frecvente și pe arii mai extinse în intervalul 23 – 28 iulie.

Vremea în Transilvania

Valorile maximelor termice vor urca spre 29...30 de grade. Noptea temperaturile vor marca o creștere la valori de 14...16 grade. Manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala aproape în fiecare dupăamiaza, dar cu precădere în intervalul 23 – 28 iulie.

Vremea în Maramureș

Temperaturile maxime vor porni de la 22 de grade și vor ajunge la 31 de grade, iar cele minime vor crește de la 10...12 grade până spre 14...16 grade. În intervalul 22...28 iulie nu vor mai fi schimbări majore sub aspect termic, doar o scădere ușoară la final. Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice, cu o probabilitate mai mare în intervalul 22 – 28 iulie.

Vremea în Moldova

Tempratura medie înregistrată în această săptămână va fi de 28...31 de grade ziua și 15...17 grade noaptea. Vremea nu va aduce schimbări semnificative de temperatură. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în intervalul 23 – 28 iulie.

Vremea în Dobrogea

Temperaturile minime vor crește de la 16 până la 20 de grade, iar în intervalul 25 – 28 iulie vor avea doar variații ușoare în jurul acelorași valori. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi relativ scăzută, cele mai expuse zile fiind în intervalul 24 – 28 iulie.

Vremea în Muntenia

Potrivit ANM, prognoza meteo va fi caracterizată de vreme în general călduroasă. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi relativ ridicată în intervalul 24 – 28 iulie.

Vremea în Oltenia

Vremea va intra într-un proces de încălzire în prima parte a intervalului de prognoză. În aceste condiții, mediile regionale ale maximelor se vor situa între 26 și 34 de grade, iar cele ale minimelor vor fi în creștere de la 14 spre 18 grade. Vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice, cu o probabilitate mai mare de apariție în intervalul 24 – 28 iulie.

Vremea la munte

Prognoza meteo pentru intervalul 22 - 28 iulie anunțăse că se va răci ușor, dar valorile termice se vor menține în jurul celor caracteristice perioadei. Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice aproape în fiecare după-amiază.

Citește și:

Se anunță furtuni violente în România, după caniculă! Zonele în care s-ar putea produce, în următoarele zile... Vremea 22 iulie 2019. Săptămâna începe cu temperaturi caniculare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x