Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Meteo 22 decembrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România

Meteo 22 decembrie. Vremea din 22 decembrie aduce temperaturi în creștere la București și la munte. Prognoza meteo anunță vânt puternic. Iată cum vor evolua temperaturile, sâmbătă, în prima zi de weekend. 

vremea 22 decembrie

Meteo 22 decembrie. Vremea din 22 decembrie aduce temperaturi în creștere la București și la munte. Prognoza meteo anunță vânt puternic. Iată cum vor evolua temperaturile, sâmbătă, în prima zi de weekend.

Potrivit vremea.ro, sâmbătă, 22 decembrie, Transilvania, Maramureșul, Banatul, Crișana, iar spre seară și cea mai mare parte a Moldovei vor fi afectate de un front atmosferic ce va aduce precipitații predominant sub formă de ploaie pe spații relativ extinse. În vestul Munților Apuseni și în nord-vestul Carpaților Orientali cantitățile de apa vor ajunge până la 20-30 de mm.

Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a țării, iar pe crestele munților rafalele vor atinge 70-80 de km/h. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 0 și 5 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate în zonă submontană a județului Maramureș, unde precipitațiile vor fi și sub formă solidă) și 4-9 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Meteo 22 decembrie. Vremea în București

La București, cerul va fi parțial noros, însă vremea se va mai încălzi puțin. Prognoza meteo la București anunță temperaturi maxime și minime de 2°C și vânt puternic. Vântul va sufla cu 17 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 22 km/h dinspre V pe timpul nopții. Noapte sunt anunțate ploi. Cantitatea de apă va fi de <1 L/m².

Meteo 22 decembrie. Vremea 22 decembrie la munte

La munte cerul va fi acoperit de nori, dar temperaturile sunt în creștere. Maximele și minimele termice se vor încadra între 5°C și 1°C. Vântul va sufla cu putere, în rafale de 27 km/h pe timpul zilei și în rafale de Rafale de 47 km/h pe timpul nopții. Temperaturile se mențin în creștere și duminică.

Meteorologii au emis însă și o atenționare de viscol, ninsori și ploi în anumite regiuni ale țări,,, dar și epricol de inundații. Vezi aici alerta meteo detaliată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro