Antena Căutare

Meteo 24 februarie. Vreme însorită la București, -15 grade la munte. Când se încălzește

Meteo 24 februarie. Vremea de duminică va fi însorită, dra rece la București și extrem de geroasă la munte, unde sunt așteptate temperaturi minime de -15 grade Celsius.

Meteo 24 februarie. Vreme însorită la București, -15 grade la munte. Când se încălzește
meteo 24 februarie 2019

Meteo 24 februarie. Vremea de duminică va fi însorită, dar rece la București și extrem de geroasă la munte, unde sunt așteptate temperaturi minime de -15 grade Celsius.

Meteo. Duminică se anunță ninsori slabe, cu totul izolate în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul țării cerul va fi variabil. Dimineață, datorită degajării cerului de nori și a vântului aproape calm, se vor forma inversiuni termice local în regiunile intracarpatice, iar minimele în depresiunile din estul Transilvaniei vor coborî până spre pragul de -20 de grade Celsius.

Vântul suflă moderat în sud-est și slab, slab până la moderat în restul țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -5…0 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 0-5 grade în Banat și Crișana și -3…2 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Meteo 24 februarie. Prognoza meteo în București

La București este anunțată vreme însorită, dar rece, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 3°C și - 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere, în rafale de 28 km/h. NU sunt anunțate ploi sau ninsori. Vremea în București se încălzește de luni, când sunt așteptate maxme de 7 grade Celsius și minime de -4 grade. Cerul va fi însorit.

Meteo 24 februarie: -15 grade la munte

La munte vremea este geroasă, cu cer parțial noros. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între -3°C la amiază și -15°C, la miezul nopții. Noaptea va avea un aer cețos, nu sunt așteptate ninsori. Temperaturile cresc ușor începând de luni, 25 februarie. Pe parcursul săptămânii viitoare sunt așteptate ninsori.

sursa foto: jurnaldecovasna

Vijeliile se întorc! Cod Galben de vânt puternic, în următoarele ore. Care vor fi zonele afectate... Vremea de Dragobete 2019. Prognoza meteo pentru 24 februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x