Antena Căutare

Meteo 26 martie. Vremea se strică în toată țara! Află unde va ploua marți

Meteo 26 martie 2019. Meteorologii vin cu vesti proaste pentru toata tara, vremea se strica! Ploile vor acoperi arii relativ extinse, iar vantul va avea intensificari moderate in unele regiuni. Afla cum va fi vremea in București si la munte.

Meteo 26 martie 2019. Meteorologii vin cu vești proaste pentru toată țara, vremea se strică! Ploile vor acoperi arii relativ extinse, iar vântul va avea intensificări moderate în unele regiuni. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Marți vremea se va răci și vor cădea ploi pe spații relativ extinse în estul și sudul Transilvaniei, în Moldova, în Muntenia, în Dobrogea și în estul Olteniei, potrivit prognozei Vremea.ro. La munte va ninge și se vor depune până la 10-15 centimetri de zăpadă proaspătă, mai ales în Carpații Meridionali. Izolat în vestul Munteniei și în estul Olteniei ploile vor fi ceva mai însemnate cantitativ și se vor acumula până la 10-15 mm de apă. Vântul va suflа moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea (cu unele intensificări temporare la tare în Bărăgan) și slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 9 și 14 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 13-18 grade în Oltenia, 11-16 grade în Muntenia și Dobrogea și 8-12 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zona Obcinelor Bucovinei.

Vremea în București

Temperaturile scad simțitor în Capitală, astfel temperatura maximă va fi de 10-12 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat și șansele de precipitații atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții sunt de 60%. Cantitățile de precipitații acumulate vor fi de aproximativ 1L/m². Vântul va sufla cu rafale de 41 km/h.

Vremea la munte

Vremea la munte va deveni rece începând de marți. Valorile maxime vor avea în medie -2 - 0 grade Celsius, iar cele minime -7 - 4 grade. Sunt așteptate precipitații slabe și trecătoare și se vor depune până la 10-15 centimetri de zăpadă proaspătă, mai ales în Carpații Meridionali.

Sursa: vremea.ro

Vremea în București 26 martie. Ploi și vreme rece în Capitală... S-au întors ninsorile în România! Autoritățile au intrat deja în stare de alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x