Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Vremea în București 26 martie. Ploi și vreme rece în Capitală

Vremea in Bucuresti 26 martie 2019. Potrivit meteorologilor, vremea se anunta rece in Capitala, iar sansele de precipitatii vor fi ridicate. Nici vantul nu va lipsi atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Vremea în București 26 martie 2019. Potrivit meteorologilor, vremea se anunță rece în Capitală, iar șansele de precipitații vor fi ridicate. Nici vântul nu va lipsi atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Marți vremea se va răci și vor cădea ploi pe spații relativ extinse în estul și sudul Transilvaniei, în Moldova, în Muntenia, în Dobrogea și în estul Olteniei, potrivit prognozei Vremea.ro. La munte va ninge și se vor depune până la 10-15 centimetri de zăpadă proaspătă, mai ales în Carpații Meridionali. Izolat în vestul Munteniei și în estul Olteniei ploile vor fi ceva mai însemnate cantitativ și se vor acumula până la 10-15 mm de apă. Vântul va suflа moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea (cu unele intensificări temporare la tare în Bărăgan) și slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 9 și 14 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 13-18 grade în Oltenia, 11-16 grade în Muntenia și Dobrogea și 8-12 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zona Obcinelor Bucovinei.

Vremea la munte va deveni rece începând de marți. Valorile maxime vor avea în medie -2 - 0 grade Celsius, iar cele minime -7 - 4 grade. Sunt așteptate precipitații slabe și trecătoare.

Vremea în București. Meteo 26 martie 2019

Temperaturile scad simțitor în Capitală, astfel temperatura maximă va fi de 10-12 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat și șansele de precipitații atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții sunt de 60%. Cantitățile de precipitații acumulate vor fi de aproximativ 1L/m². Vântul va sufla cu rafale de 41 km/h.

Sursa: vreme.ro

Recomandari