Antena Căutare

Meteo 26 octombrie. Cum este vremea vineri în România

Meteo 26 octombrie. Cum va fi vremea vineri în România

Meteo 26 octombrie. Cum este vremea vineri în România
meteo 26 octombrie 2018

Meteo din 26 octombrie aduce o încălzire vremii care se va resimți în aproximativ toate județele țării. Temperaturile cresc din nou în România. Cum va fi vremea vineri în România.

Citește și vremea pentru următoarele două săptămâni.

METEO 26 octombrie în România

Potrivit vremea.ro, VINERI vremea se va ameliora ca aspect aproape peste tot, însă vântul va sufla încă cu putere în aproape toate regiunile și va accentua senzația de frig, iar pe crestele munților rafalele vor atinge și 80-100 de km/h, viscolind și spulberând stratul subțire de zăpadă ce urmează a se depune. Maximele termice vor urcă la prânz pană spre numai 7-13 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat și Crișana, 11-16 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în zona Luncii Dunării) și 10-14 grade în Moldova.

METEO în București 26 octombrie

Potrivit vremea ido, vremea se schimbă radical la București, unde soarele își va face apariția pe cer, iar maximele termice vor atinge la amiază 18°C. Doar vântul își va mai face resimțită prezența, cu intensitate mai scăzută comparativ cu ziua precedentă. Temperaturile din 26 octombrie la București se vor încadra între 18°C și 7°C, rafalele de vânt ating 34 km/h la amiază și 22 km/h pe timpul nopții. Vremea continuă să se încălzească în zilele următoare!

METEO la munte, 26 octombrie

La munte cerul se menține acoperit de nori, vântul persistă, dar cu toate acestea temperaturile mai cresc, iar o ameliorare a vremii se face resimțită pe timpul zilei. Maximele termice aproape că se dublează față de ziua precedentă, atingând valori de 11°C, minimele nopții vor coborî până la 1°C. Aerul va fi cețos pe timpul nopții, iar vântul va sufla în rafale de 37 km/h, ziua, și de 17 km/h. Temperaturile la munte continuă să crească zilele următoare!

Cod Galben EXTINS pe tot parcursul nopții! Unde va NINGE și va fi vânt puternic... Vremea 26 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate și soare azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x