Meteo 27 ianuarie 2020. Vremea va fi deosebit de caldă dar va ploua

După o lună perioadă de secetă, în România vor veni precipitații destul de consistente. Începutul de săptămânănă aduce vreme caldă pe tot teritoriul. Meteo 27 ianuarie 2020.

Vremea se anunță caldă, însă ploile apar în majoritatea regiunilor

https://pixabay.com/

Luni cerul va fi mai mult noros în toată țara și va plouă pe arii extinse în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei și în nordul Olteniei și vestul Munteniei, în restul zonelor ploile urmând să cadă cu totul izolat. În sudul Banatului local se vor acumula cantități de apă de până la 10-15 mm, iar la munte la altitudini mai mari de 1500 de metri vor cădea și lapovite și ninsori. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a teritoriului, cel mult slab până la moderat în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 3 și 8 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 8-13 grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Dobrogei) și 3-8 grade Celsius în Moldova, potrivit vreme.ro.

Vremea în București 27 ianuarie 2020

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci în Capitală însă temperaturile rămân peste normalul acestei perioade. Cerul va fi acorerit de nori, iar șansele de precipitații vor fi scăzute. Temperatura medie în Bucurelști va mai scădea puțin și se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius. În jurul prânzului temperatura se va încadra între 10 și 11 grade Celsius.

Meteo 27 ianuarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 6 grade

Bacău: 8 grad

Galați: 7 grad

Constanța: 10 grade

București: 8 grade

Craiova: 7 garde

Timișoara: 4 grade

Sibiu 4 grad

Brașov: 7 grad

Cluj-Napoca: 4 grade

Satu Mare: 4 grade

Citește și:

Vremea: Vin zile cu temperaturi de primăvară! Meteorologii anunță 15 grade Celsius

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri