Antena Căutare

Vremea: Vin zile cu temperaturi de primăvară! Meteorologii anunță 15 grade Celsius

Vremea este neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Meteorologii anunță temperaturi în continuă creștere.

Vremea: Vin zile cu temperaturi de primăvară! Meteorologii anunță 15 grade Celsius Galerie
Vreme de primăvară în acest weekend | https://pixabay.com/

Vin zile cu temperaturi de primăvară în Europa, inclusiv în România. În acest weekend specialiștii anunță temperaturi maxime care ating 15 grade Celsius.

În partea de sud a României sun așteptate temperaturi de 10 grade, iar în Olteinia, Muntenia și Banat valorile termice ajung chiar până la 14 - 15 grade.

În următoarele zile ne putem aștepta la precipitații neînsemnate cantitativ. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie.

Din statistica ultimilor ani, ne putem aștepta ca în lunile februarie-martie să avem parte de câteva episoade de ger, viscol și ninsori. Dar acestea vor fi de scurtă durată.

Potrivit vreme.ro, finalul de săptămână va aduce o vreme deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii ianuarie, consecință a intensificării circulației atmosferice în troposferă deasupra bătrânului continent, o serie de cicloane dezvoltate în Oceanul Atlantic urmând să advecteze pe partea lor anterioară un aer tropical dinspre nordul Africii. Țara noastră va rămâne în sectorul cald al acestor depresiuni (în extremitatea estică a zonelor de presiune scăzută), astfel încât pe lângă temperaturile ridicate ce se vor înregistra, și precipitațiile vor lipsi aproape cu desăvârșire, numai duminică seară fiind așteptate câteva ploi slabe local în Banat.

Vreme weekend: 25-26 ianuarie 2020. Vreme de primăvară în aproape toată România... Vremea neobișnuit de caldă pentru luna ianuarie în weekend. Ploile revin de săptămâna viitoare și se răcește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x