Antena Căutare

Meteo 27 octombrie. Cât de caldă va fi vremea sâmbătă în România

Meteo 27 octombrie.

Meteo 27 octombrie. Cât de caldă va fi vremea sâmbătă în România
prognoza meteo 27 octombrie

Meteo din 27 octombrie anunță o vreme deosebit de frumoasă, sâmbătă, în România. Prognoza meteo anunță că temperaturile cresc considerabil în Românoa, doar vântul își va mai face simțită prezența la munte.

Vremea călduroasă în noiembrie! Prognoza meteo ANM pentru 29 octombrie - 26 noiembrie

Potrivit vremea.ro, Sâmbătă vremea se va încălzi puternic în toată țara, temperatura va deveni deosebit de ridicată pentru ultimele zile ale lunii octombrie. Cerul va fi variabil peste tot, cu unele înnorări temporare doar în nord-vestul extrem, unde local va ploua slab. Vântul va sufla moderat în Banat, sudul Moldovei și în Dobrogea și slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 16 și 21 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana și 19-24 de grade în restul țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonele subcarpatice și pe litoral.

Meteo în București 27 octombrie 2018

Cerul va fi însorit sâmbătă, cu temperaturi maxime ce se încadrează între 21°C și 8°C. Vântul suflă în rafale cu viteză de 20 km/h pe timpul zilei și 17 km/h pe timpul nopții. Prognoza meteo aduce o încălzire a vremii cu trei grade la București. Vremea va continua să se încălzească și duminică, în a doua zi de weekend.

Meteo la munte, 27 octombrie

Cerul va fi însorit și la munte, fiinsd o zi deosebit de caldă. Temperaturile cresc chiar și cu nouă grade la amiază, diferențele de temperatură devenind extrem de importante. Vântul își va mai face simțită prezența: va bate în rafale de 45 km/h la amiază și 35 km/h pe timpil nopții. Temperaturile maxime și minime la munte se vor încadra între 19°C și 7°C. Vremea va continua să se încălzească la munte și duminică, în a doua zi de weekend.

Vremea 27 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi extrem de mari... Vremea în București 27 octombrie 2018. Prognoza meteo București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x