Căutare Live

Vremea se încălzește în weekend. Vor fi 25 de grade în cea mai mare parte a țării!

Temperaturile cresc în mod considerabil în acest weekend, în toată țara. Vremea se încălzește la final de săptămână, astfel că maximele vor fi de până la 25 grade, duminică. Potrivit prognozei ANM, precipitațiile mai apar în zonele înalte de munte, însă valorile termice vor fi mai mari.

Temperaturile cresc în mod considerabil în acest weekend, în toată țara. Vremea se încălzește la final de săptămână, astfel că maximele vor fi de până la 25 grade, duminică. Potrivit prognozei ANM, precipitațiile mai apar în zonele înalte de munte, însă valorile termice vor fi mai mari.

Vremea in weekend, sâmbătă, 27 octombrie. Prognoza ANM

Vremea va continua sã se încãlzeascã, astfel cã valorile de temperaturã se vor situa cu 6 pânã la 10 grade peste mediile caracteristice sfârşitului de octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nordul teritoriului, unde pe spaţii mici va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde vor fi rafale de 65...75 km/h şi temporar în regiunile vestice şi de nord-est, cu viteze de pânã la 45 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, mai mici în depresiunile intramontane, spre 2 grade. Dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţã.

Vremea în weekend, duminică, 28 octombrie. Prognoza ANM

Vremea va fi deosebit de caldã, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 20 şi 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre sfârşitul intervalului în extremitatea de vest a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, pe litoral şi în regiunile vestice.

Temperaturile minime se vor încadra între 7 şi 17 grade, mai mici în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Vremea se înrăutăţeşte în şapte judeţe. Meteorologii au emis cod galben de vânt... Vremea pe o lună. Prognoza meteo 26 octombrie - 11 noiembrie 2018...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri