Meteo 29 iulie - 26 august. Vreme ploioasă și temperaturi ridicate

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru urmatoarele patru saptamani(29 iulie - 26 august). In acest interval vremea se va caracteriza prin temperaturi normale pentru aceasta perioada si cantitati de precipitatii peste limitele lunii august.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru următoarele patru săptămâni(29 iulie - 26 august).

În acest interval vremea se va caracteriza prin temperaturi normale pentru această perioadă și cantități de precipitații peste limitele lunii august. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate în aceastî estimare meteorologică. Vremea pe săptămâni.

Vremea 29 iulie - 5 august 2019

În această săptămână valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Potrivit ANM, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sud-ul și est-ul României. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Vremea 5 - 12 august 2019

La începutul lunii august, ăn toată România, temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo anună cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării.

Vremea 12 - 19 august 2019

Temperaturile medii estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. În același timp o să avem parte de cantități de precipitații peste normalul acestei perioade în regiunile nordice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Vremea 19 - 26 august 2019

Spre sfârșitul lunii august mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Prognoza meteo anunță, cantitățile de precipitațiiestimat pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, nord-estice și centrale, iar în restul teritoriului vor fi apropiat de cele normal pentru această săptămână.

Citește și:Vremea: un nou val de caniculă lovește Europa. Temperaturi de peste 40 de grade

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri