Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Meteo 29 iulie - 26 august. Vreme ploioasă și temperaturi ridicate

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru urmatoarele patru saptamani(29 iulie - 26 august). In acest interval vremea se va caracteriza prin temperaturi normale pentru aceasta perioada si cantitati de precipitatii peste limitele lunii august.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru următoarele patru săptămâni(29 iulie - 26 august).

În acest interval vremea se va caracteriza prin temperaturi normale pentru această perioadă și cantități de precipitații peste limitele lunii august. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate în aceastî estimare meteorologică. Vremea pe săptămâni.

Vremea 29 iulie - 5 august 2019

În această săptămână valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Potrivit ANM, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sud-ul și est-ul României. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Vremea 5 - 12 august 2019

La începutul lunii august, ăn toată România, temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo anună cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării.

Vremea 12 - 19 august 2019

Temperaturile medii estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. În același timp o să avem parte de cantități de precipitații peste normalul acestei perioade în regiunile nordice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Vremea 19 - 26 august 2019

Spre sfârșitul lunii august mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Prognoza meteo anunță, cantitățile de precipitațiiestimat pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, nord-estice și centrale, iar în restul teritoriului vor fi apropiat de cele normal pentru această săptămână.

Citește și:Vremea: un nou val de caniculă lovește Europa. Temperaturi de peste 40 de grade

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro