Antena Căutare

Meteo 29 iulie - 4 august. Vremea caniculară începând de luni

Vremea pe o saptamana. Prognoza meteo oferita de ANM anunta vreme frumoasa in intervalul 29 iulie - 4 august. Temperaturile devin caniculare in majoritatea zonelor tarii, iar disconfortul termic se resimte tot mai mult.

Vremea pe o săptămână. Prognoza meteo oferită de ANM anunță vreme frumoasă în intervalul 29 iulie - 4 august. Temperaturile devin caniculare în majoritatea zonelor țării, iar disconfortul termic se resimte tot mai mult.

Administrația Națională de Meteorologie prognozează: vremea se încălzește treptat, va fi caniculă.

Vremea în Banat

Meteorologii anunță că nu vor mai fi variații termice semnificative, media maximelor se va situa între 32 și 34 de grade și va caracteriza o vreme călduroasă. Media temperaturilor minime va fi în creștere, astfel că în data de 29 iulie va atinge din nou 18 grade. În ultimele zile ale lunii iulie și în primele din luna august mediile minimelor termice vor fi relativ constante, de 17...18 grade. Vor fi ploi de scurtă durată, izolat, în primele două zile și pe arii extinse și temporar, după data de 27 iulie.

Vremea în Crișana

Media valorilor termice maxime va avea variații termice semnificative, media maximelor se va situa între 32 și 34 de grade și va caracteriza o vreme călduroasă. Media temperaturilor va fi în creștere, astfel că în data de 29 iulie va atinge din nou 18 grade. În ultimele zile ale lunii iulie și în primele din luna august mediile minimelor termice vor fi relativ constante, de 17...18 grade.

Vremea în Transilvania

Vremea va începe un proces de încălzire treptată, ce va face ca media temperaturilor maxime să urce până la 31 de grade în data de 1 august. În ultimele zile de prognoză media maximelor termice nu va mai coborî sub 30 de grade. Temperaturile minime vor ajunge la o medie de 14 grade, apoi nu vor mai avea variații importante.

Vremea în Maramureș

Vremea se va afla într-un proces, în general, de încălzire, iar cele mai calde zile vor fi cele de la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august, când media maximelor termice va fi de 32 de grade. Nu vor mai fi variații semnificative ale temperaturilor minime, iar media lor se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Vremea în Moldova

Va urma un proces, în general, de încălzire, până la începutul lunii august, când temperaturile maxime vor atinge în medie 31 de grade. În ultimele zile de prognoză nu vor mai fi variații termice importante. Va urma o perioadă de încălzire, până la începutul lunii august, când media minimelor termice va ajunge la 18 grade, apoi va scădea foarte puțin, cu aproximativ 1 grad. Vor fi averse aproape în fiecare zi.

Citește și: Vremea: un nou val de caniculă lovește Europa. Temperaturi de peste 40 de grade

Vremea în Dobrogea

Potrivit meteorologilor maximele termice vor rămâne relativ constante. Media temperaturilor minime e va situa în jurul valorii de 20 de grade. Trecător vor fi posibilie averse aproape în fiecare zi.

Vremea în Muntenia

Vremea în săptămâna 29 iulie - 4 august va prezenta maxime termice relativ constante de 17...18 grade. Vor fi averse aproape în fiecare zi.

Vremea în Oltenia

În intervalul estimat nu vor mai fi variații importante, iar media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 33 de grade. Media temperaturilor minime vor avea ușoare variații în jurul valorii de 18 grade. Vor fi averse aproape în fiecare zi.

Vremea la munte

Variațiile termice vor fi nesemnificative, media maximelor se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar a minimelor în jurul a 12 grade. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi aproape în fiecare zi.

Citește și: Alertă meteo! Canicula cuprinde toată țara! Unde sunt așteptate cele mai mari temperaturi

Cod portocaliu: vremea o ia razna! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare... Vremea 29 iulie 2019. Temperaturile devin caniculare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x