Căutare Live

Alertă! Condiții meteo periculoase țară! Zonele afectate, în următoarele ore

Prognoza meteo de joi, 29 august 2019, anunță caniculă în mai multe zone ale țării, cu temperature maximă de 36 de grade Celsius. În unele regiuni sunt posibile ploi slabe.

Prognoza meteo de joi, 29 august 2019, anunță caniculă în mai multe zone ale țării, cu temperature maximă de 36 de grade Celsius. În unele regiuni sunt posibile ploi slabe.

Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul țării. Maximele vor începe de la 28 de grade Celsius la Constanța și vor ajunge până la 36 de grade Celsius în jumătatea sudică a țării.

Sunt anunțate ploi slabe, mai ales după-amiaza și seara, la munte. și, izolat, în nord-vestul țării. Ploile, deși este posibil să fie însoțite de descărcări electrice, vor fi de scurtă durată.

În București, astăzi va fi din nou caniculă. Meteorologii au anunțat 35 de grade Celsius. În următoarele două zile, maxima va fi de 33 de grade Celsius.

La munte, astăzi, temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade Celsius. Este posibil ca în cea de-a doua parte a zilei vremea să fie instabilă, izolat.

La mare, vremea continuă să fie foarte frumoasă, atât astăzi, cât și în acest weekend. Temperaturile vor ajunge până la 28-29 de grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 25 de grade Celsius.

Mai multe detalii despre prognoza meteo sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Avertizare meteo pentru miercuri: vreme caniculară, furtuni și disconfort termic uriaș! Ce anunță meteorologii... Vremea în București în următoarele 10 zile: Ploi în prima zi de școală...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x