Căutare Live

Meteo 3 octombrie 2018. Cum va fi vremea miercuri în România

Meteo 3 octombrie 2018. Temperaturi mari miercuri în România

meteo 3 octombrie

Meteo din 3 octombrie anunță vreme stabilă în toată țara, deși temperaturile mai scad cu două grade față de ziua precentă. Prognoza meteo anunță care este evoluția termică și când vine iarna.

Vremea în luna octombrie 2018

Miercuri în prima parte a zilei vremea va fi frumoasă în toată țara, pentru că mai apoi cerul să se înnoreze treptat în regiunile intracarpatice, aici urmând să își facă intrarea, conform previziunilor Vremea.ro, un front atmosferic modest din punct de vedere al intensității. Va plouă pe arii relativ extinse în interiorul arcului carpatic după orele prânzului, însă ploile vor fi slabe cantitativ.

Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a țării, slab spre moderat în sud-vest și moderat spre tare în nordul extrem al Moldovei. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 18 și 23 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 23-28 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Olteniei) și 20-25 de grade în Moldova.

Meteo 3 octombrie 2018 București

Potrivit vremea ido, vremea în București se anunță relativ frumoasă, cu cer în mare parte senin, și cu temperaturi mai scăzute cu un grad față de ziua precedentă. Vântul suflă moderat, șansele de precipitații sunt scăzute, iar cerul senin se menține și pe parcusul nopții. Temperaturile maxime și minine se vor încadra între 22°C și 7°C. Cât despre iarnă, temperaturile în octombrie sunt pozitive cel puțin până pe 11 octombrie, semn că nici vorbă să intrăm direct în iarnă prea curând. Între timp, nu uitați să vă programați ceasul pentru ora de iarnă. Mai e puțin! Iată câte zile mai sunt și în ce dată pică!

Meteo la munte și la mare 3 octombrie 2018

La munte vremea se mai îndreaptă decât perioada precedentă, temperaturile fiind ușor în creștere. Maximele și minimele termice se vor încadra miercuri între 15°C și 5°C, iar vântul va sufla slab. Temperaturile se vor menține la pragul maxim de 17 grade Celsius la munte, și deocamdata, până pe 11 octombrie, nu se înregistrează valori negative, semn că iarna încă mai are răbdare cu noi. La mare, temperaturile ating 22 de grade Celsius, urmând să scadă zilnic până la 19 grade Celsius.

Vremea se menține relativ frumoasă, nici vorbă deocamdată de iarnă!

Vremea 3 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere. Când vine iarna... Vremea în București 3 octombrie 2018. Temperaturi mari...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri