Antena Căutare

Meteo 31 octombrie. Cum va fi vremea miercuri în România

Meteo 31 octombrie. Cum va fi vremea miercuri în România.

Meteo 31 octombrie. Cum va fi vremea miercuri în România
meteo 31 octombrie

Meteo 31 octombrie anunță o vreme deosebit de caldă în România. Ce anunță prognoza meteo de miercuri.

Meteo 31 octombrie în România

Potrivit vremea.ro, Miercuri vremea va continuă să fie deosebit de caldă în toată țara, cu valori termice maxime ce se vor apropia chiar și de 30 de grade Celsius în zona Luncii Dunării. Unele ploi slabe izolate vor mai cădea doar în zona Carpaților Orientali, în restul țării cerul urmând să fie variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat în sud-estul țării și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 19 și 24 de grade în jumătatea nordică a țării și 24-29 de grade Celsius în cea sudică, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zona Luncii Dunării.

Meteo București 31 octombrie 2018

Vremea ido anunță un cer însorit și multe grade în termometre la București. Prognoza meteo pentru Capitală aduce maxime termice de 24°C și minime de 11°C. Cerul va fi senin și pe periiada nopții, iar vântul va sufla în rafale de 18 km/h la amiază și mai intens pe perioada nopții, în rafale de 25 km/h. Temperaturile încep să scadă treptat de joi, când vremea indică o răcire treptată. De săptămâna viitoare, vremea se strică radical, iarna își intră în drepturi.

Meteo la munte 31 octombrie 2018

Vreme însorită și la munte, maxime termice ce ating 20 de grade Celsius, iar minime mai coboară puțin decât ziua precedentă, până la 8°C. Noaptea va fi senină, nu sunt anunțate ploi sau ninsori. Doar vântul își va face simțită prezența și va sufla în rafale de 18 km/h pe perioada zilei și cu aceeași intesitate pe perioada nopții. De joi, vremea se răcește, iar de săptămâna viitoare vremea se strică: ne luăm adio de la aceste temperaturi neobișnuit de calde pentru a face loc... înghețului.

Prognoza meteo pe regiuni 30 octombrie - 11 noiembrie. Află cum va fi vremea... Cod GALBEN - ceață și vizibilitate redusă. ANM anunță județele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x