Antena Căutare

Prognoza meteo pe regiuni 30 octombrie - 11 noiembrie. Află cum va fi vremea

Prognoza meteo pe regiuni 30 octombrie - 11 noiembrie. ANM a anuntat cum va fi vremea pe regiuni in urmatoarele doua saptamani. Afla cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii noiembrie.

Prognoza meteo pe regiuni 30 octombrie - 11 noiembrie. ANM a anunțat cum va fi vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni. Află cum va fi vremea în România la începutul lunii noiembrie.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Banat

Până spre sfârșitul primei săptămâni de prognoză vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o medie a valorilor termice diurne cuprinsă între 23 și 25 de grade. Ridicate vor fi și temperaturile nocturne, iar media acestora va avea variații mai mari, între 10 și 14 grade, cea mai răcoroasă dimineață fiind cea de 31 octombrie. Din data de 4 noiembrie se va intra într-un proces de răcorire treptată, astfel că până la finalul celei de a doua săptămâni se va ajunge la medii ale temperaturilor maxime de 16 grade și ale temperaturilor minime de 6 grade.

Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată în jurul datei de 30 octombrie, precum și după data de 6 noiembrie.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Crișana

În prima săptămână de prognoză vremea se va menține deosebit de caldă, cu variații ale mediei temperaturilor maxime între 21 și 25 de grade, iar ale celor minime între 10 și 14 grade. În cea de a doua săptămână valorile termice vor fi în scădere treptată, spre maxime medii în jurul a 16 grade și minime medii de 5...6 grade.

Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată în jurul datei de 30 octombrie, precum și după data de 6 noiembrie.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Transilvania

Până pe 3 noiembrie vremea va rămâne deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 21 și 24 de grade și ale temperaturilor minime între 7 și 10 grade. Din 4 noiembrie și până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade.

Vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafețe mici, la începutul intervalului de prognoză și din nou în ultimele zile ale acestuia.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Maramureș

Până în data de 3 noiembrie valorile termice vor avea variații la valori mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, media temperaturilor maxime va fi între 21 și 24 de grade, iar a minimelor între 8 și 11 grade. Din data de 4 noiembrie și până la sfârșitul celei de a doua săptămâni vremea va intra într-un proces de răcire treptată, iar media maximelor termice va ajunge la 14...15 grade și a minimelor la 4...5 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 30 noiembrie și din data de 7 noiembrie.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Moldova

În ultimele zile ale lunii octombrie vremea va rămâne deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 22 și 24 de grade. În noiembrie se va răcori treptat, iar până în ziua de 11, valorile termice diurne vor ajunge la 12 grade. Temperaturile medii nocturne se vor situa în jurul valorii de 11 grade până spre sfârșitul primei săptămâni, apoi vor scădea și vor ajunge la aproximativ 4 grade la finalul intervalului de prognoză.

Doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Dobrogea

În primele trei zile media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar a minimelor va fi de 13...14 grade. Din data de 1 noiembrie vremea va intra într-un proces de răcorire ce va face ca la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor diurne să fie de cel mult 14 grade, iar a celor nocturne de 8 grade.

Doar izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Muntenia

Până în data de 31 octombrie vremea deosebit de caldă va persista, cu temperaturi medii diurne în jurul a 25 de grade. Din 1 noiembrie valorile termice vor fi în scădere, de la o medie de 22 de grade în prima zi, la 14 grade în ultimele zilei de prognoză. Totodată, media minimelor termice se va menține în jurul valorii de 11 grade până în ziua de 2 noiembrie, apoi va scădea spre 5...6 grade în diminețile de 10 și de 11 noiembrie.

Probabilitatea pentru ploi slabe sau burniță, pe suprafețe mici, va fi mai ridicată după data de 7 noiembrie.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. Oltennia

Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal în această perioadă, îndeosebi în primele trei zile, când media maximelor termice va fi de 24...25 de grade. Din data de 1 noiembrie acestea vor scădea treptat și vor ajunge, în ultimele zile de prognoză, până la 14...15 grade. Temperaturile nocturne nu vor avea variații importante până în data de 2 noiembrie și se vor situa în jurul valorii de 11 grade, apoi vor scădea spre 5...6 grade în ziua de 11 noiembrie.

Doar pe suprafețe mici vor fi posibile ploi slabe în jurul datei de 30 octobrie și după data de 7 noiembrie.

Prognoza meteo 30 octombrie - 11 noiembrie. La munte

În prima săptămână vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime între 13 și 16 grade și a minimelor între 6 și 10 grade. În cea de a doua săptămână se va răcori treptat, astfel că la finalul ei media maximelor nu va mai depăși 8 grade, iar a minimelor 1-2 grade.

Vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată mai ales la începutul intervalului și după data de 6 noiembrie.

Sursa:dcnews.ro

Vești PROASTE pentru bucureșteni! Se RĂCEȘTE vremea! Până la cât vor scădea temperaturile, în următoarele zile... Meteo 31 octombrie. Cum va fi vremea miercuri în România...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x