Antena Căutare

Meteo 4 octombrie. Vremea joi în România

Meteo 4 octombrie. Vremea joi în România

Meteo 4 octombrie. Vremea joi în România
meteo 4 octombrie

Prognoza meteo din 4 octombrie se anunță extrem de frumoasă în toată România. Prognoza meteo aduce temperaturi în creștere la București, dar scad brusc la munte. Câte grade sunt joi, 4 octombrie.

Vremea în luna octombrie

Potrivit vremea.ro, Joi vremea se va răci în toată țara, urmând să devină ușor mai rece pentru începutul lunii octombrie (îndeosebi în Transilvania). Precipitațiile vor fi foarte puține și se vor semnala mai ales la munte sub formă de ploaie, dar și lapoviță și ninsoare la altitudini mai mari de 2000 de metri. Vântul va suflă tare în nord-estul țării și slab până la moderat, cel mult moderat în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

MeteoBucurești 4 octombrie

Vremea în București anunță temperaturi în creștere. Maximele termice se vor încadra între 21°C și 7°C. Vântul bate slab cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Nu sunt anunțate ploi. Valorile termice cresc în București pe parcursul întregii săptămâni, iar vremea se va menține frumoasă inclusiv pe parcursul săptămânii viitoare.

Meteo octombrie la munte și la mare

Vremea la munte se va mai răci joi, urmând ca temperaturile să revină pe creștere de vineri. Cerul se menține în mare parte senin pe tot parcursul săptămânii. Temperaturile se mențin între 13°C și 1°C. Nu sunt anunțate ploi. La mare vremea se menține frumoasă, temperaturile menținându-se în jurul valorilor de 20 de grade.

Vremea 4 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi mari! Unde se răcește brusc... Este Cod galben! Meteorologii anunță că vremea o ia razna în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x