Meteo 6 decembrie. Cum va fi vremea de Moș Nicoale în România

Meteo 6 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute joi de Moș Nicolae. Vor fi minime de -11 grade Celsius pe timpul nopții. 

meteo 6 decembrie

Meteo 6 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute joi de Moș Nicolae. Vor fi minime de -11 grade Celsius pe timpul nopții.

Meteo 6 decembrie în România

Potrivit vremea.ro, Joi cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării, doar în vest și în sud-vest urmând să apăra unele înnorări temporare. Local în Banat, în Crișana și în nordul Olteniei va plouă slab. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 1-6 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…4 grade în Moldova.

Meteo 6 decembrie. Prognoza meteo în București

Vremea în București va fi mohorâtă. Cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -6°C. Sunt șanse de precipitații, însă prognoza meteo nu anunță ploi sau ninsori. Vântul va sufla cu 4 km/h dinspre V. Vineri vremea va fi la fel de rece, iar în weekend temperaturile mai cresc cu 2-3 grade Celsius.

Meteo 6 decembrie. Prognoza meteo la munte 6 decembrie

Și la munte vremea de joi se anunță deosebit de rece, cu cer închis și temperaturi scăzute. Se anunță cea mai friguroasă noapte din săptămână, cu temperaturi minime de - 11 grade Celsius. Maximele din timpul zilei nu vor depăși -1°C, iar vântul va sufla cu Vânt: 4 km/h dinspre V. Vineri și în weekend, vremea la munte se mai ameliorează, iar temperaturile mai cresc ușor cu câteva grade. Sunt semnalate lapoviță și ninsori în nopatea de sâmbătă spre duminică.

ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna decembrie. Vezi aici cum va fi vremea de sărbători!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri