Antena Căutare

Meteo 7 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute

Meteo 7 decembrie. Prognoza meteo pentru vineri anunta vreme mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data in majoritatea zonelor.

Meteo 7 decembrie. Prognoza meteo pentru vineri anunță vreme mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată în majoritatea zonelor.

Vineri, valorile termice diurne anunță o vreme mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată în majoritatea zonelor, cu precădere în sud și în est, astfel că maximele se vor încadra între -2 grade la Alexandria și 3, 4 grade în zona de deal din vest şi sud. Cerul va fi închis și local, mai ales seară, se vor semnala precipitații în vestul, centrul și nordul țării. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, iar trecător și în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei și mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse va fi ghețuș sau polei.

Meteo București 7 decembrie

Vremea în București se menține deosebit de rece ăn continuare. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -6°C, vântul va sufla cu putere - 10 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 8 km/h dinspre SV pe timpul nopții. Nu sunt prognozate ploi sau ninsori, ceața densă va fi persistentă pe timpul nopții.

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Află cum va fi vremea de Crăciun și Revelion 2019

Vremea la munte, 7 decembrie

La munte, temperaturile mai cresc puțin față de ziua precedentă. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -3°C, vântul suflă slab pe timpul zilei cu 1 km/h dinspre S și cu aeeași valoare pe timpul nopții. Nu sunt așteptate ninsori sau fenomene precum ceață ori burniță/.

Vremea în weekend

Sâmbătă, 8 decembrie, vremea va rămâne general închisă, sunt semnalate precipitații în vest, centru și nord, apoi și în restul țării. Vor fi ploi, iar la munte, treptat vor predomina ninsorile. În zona montană va fi ghețuș, iar pe arii în general restrânse, cu precădere dimineața, în Transilvania și în Moldova vor fi depuneri de polei. Temperaturile la București se vor încadra între 3 și -1, iar fenomenul de ploaie înghețată își va face simțită prezența pe parcursul nopții.

Vremea, duminică, 9 decembrie, la București va fi rece, iar temperaturile se vor încadra între - 4 și -2°C. Temperaturile cresc semnificativ de luni 10 decembrie și până la jumătatea săptămânii viitoare.

Prognoza meteo în weekend, la munte, de sâmbătă, 8 decembrie, mai cresc cu două grade pe timpul zilei, față de ziua de vineri, 7 decembrie. Valorile maxime și minime se vor încadra între 3°C și -2°C. Pe timpul nopții se înregsitrează lapoviță și ninsoare.

Vremea 7 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute și ceață... Vremea 8 decembrie. Prognoza meteo anunță vreme închisă, ploi și temperaturi scăzute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x