Antena Căutare

Meteo 8 octombrie. ANM: cod galben de vreme severă în patru județe

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben pentru județe: Maramureș, Sălaj, Cluj și Bistrița-Năsăud. Iată cum va fi vremea azi și care sunt zonele cele mai afectate de avertizarea meteo. Meteo 8 octombrie 2019.

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben pentru județe: Maramureș, Sălaj, Cluj și Bistrița-Năsăud. Iată cum va fi vremea azi și care sunt zonele cele mai afectate de avertiarea meteo. Meteo 8 octombrie 2019.

Potrivit ANM, Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

ANM: cod galben de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m. Avertizare meteo valabilă până la ora 10.

Zonele vizate:

  • Județul Maramureş: Sighetu Marmației, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag, Budești, Giulești, Călinești, Săpânța, Remeți, Vadu Izei, Desești, Câmpulung la Tisa, Sarasău, Rona de Jos;
  • Județul Sălaj: Jibou, Surduc, Gâlgău, Ileanda, Letca, Băbeni, Rus, Lozna;
  • Județul Cluj: Gherla, Cășeiu, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Câțcău, Vad;
  • Județul Bistriţa-Năsăud: Beclean, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Ciceu - Mihăiești;

Citește și: Meteo 7-13 octombrie 2019. Vremea se încălzește simțitor în unele regiuni

Vremea 7-13 octombrie 2019. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Citește și: Vremea 8 octombrie 2019. Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei

Vremea 8 octombrie 2019. Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei... Val de aer cald peste România în următoarele zile. Prognoza ANM arată valori termice de 25 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x