Antena Căutare

Prognoza meteo 9 ianuarie. Cum va fi vremea miercuri, în țară și în București

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 9 ianuarie, anunță ninsori extinse în mai multe regiuni din țară și risc de polei.

Prognoza meteo 9 ianuarie. Cum va fi vremea miercuri, în țară și în București
Prognoza meteo 9 ianuarie, in tara si in Bucuresti

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 9 ianuarie, anunță ninsori extinse în mai multe regiuni din țară și risc de polei.

Vremea se va menţine mai rece decât în mod normal în noaptea următoare, geroasă în Moldova, în depresiuni şi local în Muntenia şi partea continentală a Dobrogei. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge, trecător moderat cantitativ în Banat, în Crişana, în Maramureş şi în general slab în Transilvania, nordul Moldovei, pe arii restrânse în Oltenia şi izolat în restul teritoriului. Temperaturile minime, în general în creştere faţă de noaptea precedentă, se vor situa între -12 şi -1 grad, mai scăzute în depresiuni spre -15...-14 grade.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 9 ianuarie, în ţară

Miercuri, vremea va fi în general închisă. Ziua, mai ales în jumătatea de vest a ţării, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, pe arii restrânse şi slabe cantitativ, iar în Banat şi în Crişana, dimineaţa vor mai fi condiţii de polei. Seara şi mai ales noaptea, precipitaţiile se vor extinde treptat în regiunile sud-vestice, sudice, estice, centrale şi la munte. Acestea vor fi mixte în Dobrogea şi în Bărăgan şi mai ales sub formă de ninsoare în rest. Local, îndeosebi în sud-estul ţării, cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp. Izolat vor fi condiţii pentru formarea poleiului sau a gheţuşului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, ziua pe crestele montane unde va spulbera zăpada sau va viscoli ninsoarea, iar în cursul nopţii în special în Dobrogea. Valorile termice vor creşte semnificativ faţă de intervalul precedent şi se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice datei. Se vor înregistra maxime cuprinse între -5 grade în nordul Moldovei şi 6 grade pe litoral, şi minime, în general, între -10 şi 2 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea în sudul şi sud-estul ţării.

Miercuri, 9 ianuarie- Prognoza meteo pentru București

Miercuri, în Capitală, vremea va fi în general închisă, dar se va încălzi faţă de intervalul anterior. Pe parcursul nopţii temporar vor fi precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad. Presiunea atmosferica va scădea.

Vin ninsori puternice în România! Cum va fi vremea până vineri... În seara asta se întorc zăpezile. ANM anunță ger, viscol și ninsori abundente, până vineri dimineață: „Traversăm cea mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x