Antena Căutare

Meteo: caniculă în România 21-23 august 2019: Cum va fi vremea în weekend

Vremea se anunță caniculară în România, unde meteorologii au emis o informare meteorologică de disconfort termic până vineri. Vremea se va menține canicularp, atât în București, cât și mai multe zone din România.  

Meteo: caniculă în România 21-23 august 2019: Cum va fi vremea în weekend
meteo

Vremea se anunță caniculară în România, unde meteorologii au emis o informare meteorologică de disconfort termic până vineri. Vremea se va menține caniculară atât în București, cât și mai multe zone din România.

Meteorologii au emis o informare potrivit căreia de miercuri până vineri disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi. În aceste zile, în special în sudul ţării, temperaturile vor ajunge frecvent la 35 de grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteorologică pentru 21, 22 si 23 august, când disconfortul termic va fi ridicat, îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.

"Pe parcursul zilei de miercuri (21 august), local în vestul, nord-vestul, sudul şi sud-estul ţării, iar joi (22 august) şi vineri (23 august), cu precădere în sud se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35 de grade, iar izolat în jurul a 37 de grade, în special în Lunca Dunării", arată meteorologii.

Meteo 21-23 august: caniculă în București

Prognoza meteo 21-23 august 2019 anunță un disconfortul termic va continua să fie ridicat şi pe parcursul zilelor de sâmbătă (24 august) şi duminică (25 august).

Potrivit meteorologilor INMH, în intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.

Pe parcursul zilei de miercuri (21 august), local în vestul, nord-vestul, sudul și sud-estul țării, iar joi (22 august) și vineri (23 august), cu precădere în sud se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35 de grade, iar izolat în jurul a 37 de grade, în special în Lunca Dunării.

Vremea în weekend 24- 25 august în București și la munte

Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat și pe parcursul zilelor de sâmbătă (24 august) și duminică (25 august), anunță

Temperaturile în Capitală vor atinge maxime de 35 de grade C și minime de 19 grade C. Începând de luni, 26 august 2019, în Capitală sunt anunțate averse și furtuni cu fulgere.

La munte, vremea în weekend va atinge maxime de 29-30 grade C, iar minimele de 12-13 grade C. De săptămâna viitoare sunt anunțate furtuni cu fulgere.

Citește și:

Vremea 26 august - 1 septembrie. Când scăpăm de caniculă și unde vin ploile

Vremea 22 august 2019. România se topește, 40 de grade la umbră... Prognoza meteo toamna 2019: Vremea septembrie, octombrie, noiembrie în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x