Căutare Live

Meteo. Ninsori și temperaturi negative, de azi! Cum va fi vremea până vineri

Meteo. Ninsori și temperaturi negative sunt așteptate de meteorologi, potrivit prognozei meteo de joi. Iată Cum va fi vremea până vineri.

meteo, vin ninsorile

Meteo. Ninsori și temperaturi negative sunt așteptate de meteorologi, potrivit prognozei meteo de joi. Iată Cum va fi vremea până vineri.

Ziua de joi va debuta cu ploaie la munte și valori termice între 5°C și 0°C. Vântul suflă cu putere în rafale de 29 km/h, iar cantitățile de apă care se strâng sunt însemnate - 4 L/m² ziua și 1 L/m² noaptea. La noapte sunt anunțate lapoviță și ninsori la munte.

La București sunt prognozate ploi pe timpul zilei și temperaturi ce se încarează între: 8 și 1 grad Celsius.

Ziua de vineri va debuta cu atmosferă foarte rece și temperaturi negative. Valorile termice se încadrează între 2°C și -5°C. Se oprește lapovița, ploile de asemenea se opresc. De sâmbătă, ninsorile cad atât ziua cât și noaptea.

La București, atmosferă la fel de rece, cu temperaturi ce se încadrează între 8 și 2 grade Celsius.

Prognoza meteo joi, 15 noiembrie în România

Joi vremea se va răci ușor în partea vestică a teritoriului. Pe arii extinse în Moldova, Transilvania, Dobrogea și Muntenia vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie, iar la munte va ninge, conform prognozelor Vremea.ro. Cantitățile de apa vor fi reduse, doar în zonele montane și în sudul Munteniei urmând să se acumuleze până la 10 mm. La munte vor continuă ninsorile și se va mai depune un strat subțire de zăpada. Unele ploi slabe izolate vor ajunge și în vestul țării, însă doar spre seară. Vântul va suflă moderat în nord-vestul extrem al țării și pe litoral, în timp ce în restul teritoriului acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime se vor situa în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Luncă Dunării), 8-13 grade în Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Vremea vineri, 16 noiembrie în România

Vineri vor mai cădea unele ploi slabe izolate doar în nordul Moldovei, în sudul Banatului și al Olteniei și pe litoral. Vântul va suflă tare în est și în sud-est (cu rafale de până la 60-70 de km/h pe litoral) și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 8-13 grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 5-10 grade în Dobrogea și în Moldova.

Ultimele vești de la meteorologi! Ninsorile vin de joi, temperaturile scad dramatic... Valul de aer siberian a lovit România! Frig cumplit, ninsori și polei...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri