Antena Căutare

Meteo octombrie 2019: vremea se schimbă brusc în România. Ce ne aduce toamna

ANM anunta schimbari considerabile de temperatura. Vremea in luna octombrie se anunta una schimbatoare si nu scapam nici de precipitatii. Meteo octombrie 2019.

ANM anunță schimbări considerabile de temperatură. Vremea în luna octombrie se anunță una schimbătoare și nu scăpăm nici de precipitații. Meteo octombrie 2019.

Adminitrația Națională de Metorologie(ANM) - vremea în intervalul 1-28 octombrie 2019.

Vremea în spătămâna 1-7 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Excepție va face sud-vestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi local deficitare.

Citește și: Vremea 30 septembrie - 13 octombrie. Temperaturile scad drastic, ANM anunță 5 grade

Meteo săptămâna 7-14 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali, iar în restul țării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea în săptămâna 14-21 octombrie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în sătămâna 21-28 octombrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifce pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Rezerve de umiditate luna octombrie 2019

Potrivit uni studiu ANM, realizat pe 1 octombrie, uminditatea solului este în limite scăzute și deosebit de scăzute, seceta pedologică fiind moderată, puternică și extremă, în cea mai mare parte a regiunilor agricole

Rezervele de umiditate sunt în intervale normale pe suprafețe extinse din Moldova, izolat în estul și sud-estul Dobrogei, nordul Munteniei, nord-vestul Banatului și vestul Crișanei.

Citește și: Vremea în București pe șapte zile. Temperaturile scad brusc! Când vin poile

Vremea 1 octombrie 2019. Temperaturi cuprinse între 2 - 29 de grade Ceslius... Când vine iarna 2019 în România. Meteorologii au făcut anunțul! Prognoza meteo iarna 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x