Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Meteo România. Ce se întâmplă cu vremea în intervalul 27 mai - 24 iunie

Meteo Romania. Vremea in perioada 27 mai - 24 iunie. 2019. Afla cand se opresc ploile si daca se incalzeste in urmatoarea perioada. ANM, prognoza meteo.

Meteo România. Vremea în perioada 27 mai - 24 iunie. 2019. Află când se opresc ploile și dacă se încălzește în următoarea perioadă. ANM, prognoza meteo.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) avestizează că aceste estimări arată abaterile meteo săptămânale. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Vremea 27 mai - 3 iunie 2019

Prognoza meteo: temperatura media a aerului

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice și sud-estice, iar în restul teritoriului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo: cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații vor depăși valorile normale în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în regiunile nordice și local în sud-vestul țării, iar în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Citește și: Vremea de Rusalii 2019. Ce anunță prognoza meteo iunie 2019 în România

Vremea 3 - 10 iunie 2019

Prognoza meteo: temperatura media a aerului

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această saptămână, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo: cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Vremea 10 - 17 iunie 2019

Prognoza meteo: temperatura media a aerului

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo: cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile din sud-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 17 - 24 iunie 2019

Prognoza meteo: temperatura media a aerului

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo: cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații vor depăși ușor valorile normale pentru această perioadă, local, în zonele montane din jumătatea vestică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această saptămână.

Sursa: meteoromania.ro

Citește și: România a intrat în era tornadelor şi ne aşteaptă o vară furtunoasă, avertizează specialiştii, în prognoza pe următoarele trei luni

Recomandari