Antena Căutare

Veștile rele nu se mai opresc! După frig apar alte probleme meteorologice. De săptămâna viitoare ne pregătim pentru ce e mi rău!

Vremea prietenoasă din lunile de toamnă, de care ne-am bucurat până în primele zile ale lunii noiembrie, este de-acum doar o amintire. Meteorologii avertizează populația că în următoarea perioadă răcirea vremii se va accentua

Vremea prietenoasă din lunile de toamnă, de care ne-am bucurat până în primele zile ale lunii noiembrie, este de-acum doar o amintire. Meteorologii avertizează populația că în următoarea perioadă răcirea vremii se va accentua.

Meteorologii anunță că vremea se va răci considerabil, valul de aer rece va aduce iarna în România. Ninsorile vin în zona de munte și nu numai!

Vine iarna, vine și frigul în sute de școli din România! Situația este îngrijorătoare, cursurile ar putea fi suspendate

Meteorologul Romica Jurca, de la Administrația Națională de Meteorologie, a adus mai multe detalii despre valul siberian care o să acopere aproape întreaga țară.

Prognoza meteo indicată de meteorologi arată că vom avea parte de o răciresemnificativă, în aproape toată România își vor face apariția lapovița și ninsoarea.Zonele de munte mai înalte vor fi întâmpinate chiar și de viscol, iar zăpada se va depune în cele din urmă. Gerul se arată la altitudinea de peste 1.800 de metri. „Este o tentativă de a veni iarna, însă nu aș zice că este chiar de speriat. Ce-i drept, se așteaptă ninsori la munte, mai întâi în zona înaltă, apoi și la altitudini mai mici. Pe parcursul zilei de joi și vineri se poate depune un strat mai consistent în Carpații Orientali și Meridionali”.

„Se mențin condițiile de lapoviță și ninsori și sâmbătă, când așteptăm precipitații, dar pe arii restrânse, în zonele de sudice și de răsărit. Aceste precipitații vor fi foarte slabe din punct de vedere cantitativ. Vor fi fulguieli”, a specificat meteorologul de la Administrația Națională de Meteorologie, Romica Jurca.

De asemenea, valul rece va continua să rămână în România o perioadaă mai îndelungată, săptămâna viitoare fiind anunțate temperaturi care vor coborî sub zero grade Celsius.

Meteo 16 noiembrie. Ninsori și temperaturi scăzute. Cum va fi vremea vineri... Vremea face prăpăd! E cod galben de viscol și zăpadă spluberata în mai multe județe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x