Antena Căutare

Ploi torențiale, vijelii și grindină, în mai multe zone din țară, în următoarele ore! Care sunt zonele vizate 

Vremea continuă să fie capricioasă în mai multe zone, meteorologii anunțând, în urmă cu puțin timp, o informare de instabilitate atmosferică accentuată în mai multe zone din țară. 

Ploi torențiale, vijelii și grindină, în mai multe zone din țară, în următoarele ore! Care sunt zonele vizate 
Ploi torențiale, vijelii și grindină, în mai multe zone din țară, în următoarele ore! Care sunt zonele vizate

Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până joi dimineață, în regiunile sud-vestice, sudice și centrale, dar și în zonele de munte se vor semnala ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină.

Mai exact, conform meteorologilor, în regiunile menţionate vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, manifestându-se prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi pe arii restrânse vijelii şi căderi de grindină.

Prognoza meteo pentru 18-31 mai 2020. Ce ne așteaptă în săptămânile ce urmează

De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15 - 25 l/mp, iar mai ales în cursul zilei de miercuri (20 mai) şi în noaptea de miercuri spre joi (20/21 mai) pe arii restrânse 35 - 40 l/mp.

Cum va fi vremea în București

Potrivit meteorologilor, instabilitatea atmosferică va fi accentuată pe parcursul următoarelor zile şi în Bucureşti, unde se vor semnala averse, ce pot avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibile vijelii şi căderi de grindină.

Totodată, fenomene specifice instabilităţii atmosferice vor fi mai frecvente şi mai intense, cu precădere pe parcursul zilei de miercuri (20 mai) şi în noaptea de miercuri spre joi (20/21 mai), când, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă înregistrate vor fi însemnate.

Prognoza meteo pentru 18-31 mai 2020. Ce ne așteaptă în săptămânile ce urmează... Aproape toată țara, inclusiv Capitala, sub avertizare de vreme rea. ANM anunță ploi torențiale și vijelii, de marți sear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x