Căutare Live

Prognoza meteo pentru cinci zile, București. Capitala va fi lovită de caniculă și ploi abundente

În Capitală, vremea va fi în încălzire uşoară faţă de zilele precedente. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Sunt așteptate ploi abundente de la începutul săptămânii viitoare.

Prognoza meteo pentru cinci zile, București. Capitala va fi lovită de caniculă și ploi abundente

Conform ANM, vineri, valorile termice vor continua să crească, astfel că în cea mai mare parte a teritoriului vremea va fi călduroasă, izolat caniculară după-amiaza cu maxima termică ce va ajunge până la 32 de grade.

Temepraturile pentru cinci zile în bucurești

Vreme București vineri: 32 de grade, soare

Vreme București sâmbătă: 32 de grade, soare

Vreme București duminică: 32 de grade, soare

Vreme București luni: 22 de grade, ploaie

Vreme București marți: 26 de grade, parțial noros

METEO. Cum va fi vremea până pe trei august. Temperaturile împart România în două

Vremea în România pentru 4 săptămâni

Săptămâna 06.07.2020 – 13.07.2020

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în regiunile vestice şi nordice, dar şi uşor mai ridicate în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în zona Carpaţilor Orientali, iar în regiunile vestice, sud-vestice, nord-estice şi sudestice va fi deficitar. În restul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 13.07.2020 – 20.07.2020

Cu excepţia regiunilor sud-estice, valorile temperaturii medii ale aerului vor fi mai coboâte decât cele normale pentru această săptămână, abatere termică negativă ce va fi mai accentuată în regiunile nordice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi local excedentare în regiunile centrale, iar în cele vestice, nord-vestice, estice şi sud-estice vor fi deficitare. În restul ţării regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

Temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile nordice şi centrale, dar şi uşor mai ridicate în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestui interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile din sud-estul ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, potrivit adevărul.ro.

Săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

Valorile termice estimate pentru această săptămână vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acestui interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, în cea mai mare parte a ţării.

Măștile devin instrumente de tortură, în următoarele zile! Temperaturile depășesc 40 de grade. Canicula pune stăpânirea ... Anunţ de ultimă oră de la meteorologi! Vin zile de foc cu maxime de aproape 40 de grade...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x