Antena Căutare

Frig în luna lui Cuptor. A doua jumătate a lunii iulie, cu ploi și vijelii. Prognoza meteo până pe 10 august

Cum va fi vremea în a doua parte a lunii iulie, dar și în primele zile din august? Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni, în care ploile își vor face simțită prezența în toată țara.

Frig în luna lui Cuptor. A doua jumătate a lunii iulie, cu ploi și vijelii. Prognoza meteo până pe 10 august
Prognoza meteo până pe 10 august

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Până în 26 iulie, vremea va fi mai răcoroasă decât în mod normal pentru această perioadă în jumătatea nordică a țării și ușor mai cald în sud și sud-est. Vor mai fi câteva zile cu ploi și furtuni, însă, în general, cantitățile de precipitații vor fi deficitare

Vremea în săptămâna 13.07.2020 – 20.07.2020

În acest interval, valorile termice vor fi mult mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea în săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice, dar și ușor mai ridicate în sud-est, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

Citește și: Tornadă uriașă de nisip, filmată la Tulcea! Meteorologii, avertismete urgente pentru jumătate de țară. - VIDEO

Vremea în săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

La sfârșitul lunii iulie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în extremitatea de nord a țării, dar și ușor mai ridicate în sud și sud-est.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile din sud-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020

În prima săptămână a lunii august, temperaturile se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

România, între caniculă, ploi torențiale și vijelii. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni... Ploi torențiale și vijelii, în următoarele zile, în România. Când scăpăm de vremea rea și unde se va instala căldură suf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x