Antena Căutare

Primul val de căldură, la mijlocul lui mai. Vor fi 30 de grade în Bucureşti, anunță ANM. Vremea la mare și la munte

Vremea va deveni caldă în Bucureşti, iar valorile termice prognozate vor ajunge la 30 de grade Celsius. ANM anuntă temperaturi de vară în mai multe zone ale țării în zilele următoare.

Primul val de căldură, la mijlocul lui mai. Vor fi 30 de grade în Bucureşti, anunță ANM. Vremea la mare și la munte
Cum va fi vremea în zilele următoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo pentru zilele următoare. Potrivit meteorologilor, joi, între orele 9:00 - 23:00, vremea va deveni călduroasă, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul zilei, apoi din nou spre seară şi noaptea, iar probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi redusă.

Citește și:

În ce condiții vor putea să meargă la munte sau la mare. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Ieșirea din localitate va fi făcută cu un motiv întemeiat!”

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în orele amiezii, când se vor înregistra rafale de până la 40 - 45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, în Capitală, iar cea minimă va fi de 16 - 18 grade, uşor mai scăzută în zona pre-orăşenească.

Cum va fi vremea la munte și la mare

Meteorologii anuntă posibile ploi la munte în zilele următoare. Vor fi rafale de 60-80 km/h, iar în zona înaltã, vântul va sufla tare, cu peste 90-100 km. Izolat se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate, vijelii şi cãderi de grindinã.

Citește și: Te poți infecta cu noul coronavirus în apa mării?

Vremea va deveni deosebit de caldã pentru mijlocul lunii mai, local cãlduroasã în special în regiunile sudice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade, mai scãzute în Delta Dunãrii, spre 16 grade. Pe litoral valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã,

România, lovită de vijelii violente și temperaturi neobișnuite, ca-n mijlocul verii. Care sunt județele în care se stric... Alertă! Weekend cu temperaturi apropiate de CANICULĂ, în România! Zonele în care va fi extrem de cald. „Aerul va fi ires...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x