Antena Căutare

Cum va fi vremea până pe 10 februarie. Nici urmă de iarnă sau de ninsori: Meteorologii anunță temperaturi pozitive

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză valabilă pe următoarele trei săptămâni, până pe 10 februarie. Vremea se va menține normală, ușor peste media specifică perioadei, însa precipitațiile sub formă de ninsoare nu-și vor face simțită prezența în zonele joase.

Cum va fi vremea până pe 10 februarie. Nici urmă de iarnă sau de ninsori: Meteorologii anunță temperaturi pozitive
Prognoza ANM până pe 10 februarie

Iată cum va fi vremea în următoarele patru saptămâni, până pe 10 februarie 2020, potrivit ANM:

Săptămâna 13.01.2020 – 20.01.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în zonele montane și submontane, exceptând zonele joase din regiunile vestice, sud-vestice și parţial din cele centrale, unde acestea vor fi apropiate de normalul săptămânii sau ușor mai coborâte.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Săptămâna 20.01.2020 – 27.01.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, mai ales înregiunile extracarpatice și apropiate de norme în vestul teritoriului și la munte.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și la munte.

Săptămâna 27.01.2020 – 03.02.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele normale ale perioadei în toate regiunile.
Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor deficitară în cea mai mare parte a țării, exceptând regiunile vestice și nord-vestice, unde vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 03.02.2020 – 10.02.2020

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, ușor peste limitele specifice perioadei. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, local cu o posibilă tendință ușor deficitară.

Meteo 17 ianuarie 2020. Vremea va fi închisă, iar ceața va îngreuna traficul... Gata, iarna se instalează în România! Care sunt regiunile în care vremea se răcește drastic și unde va ninge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x