Antena Căutare

Prognoza meteo 1 august 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 1 august 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 1 august 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de joi, 1 august 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 1 august 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În ţară, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţãrii, local caniculară dupã-amiaza în Câmpia Română şi în Câmpia de Vest, unde şi disconfortul termic va fi în creştere.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 36 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, mai scăzute în zonele depresionare, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit prognozei meteo pentru 1 august, cerul va fi variabil în regiunile nordice şi nord-estice şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi pe crestele montane.

Citește și: Furtunile au făcut prăpăd în mai multe zone din România. Imagini cu dezastru lăsat în urma ploilor și vijeliilor

Vremea în București, 1 august 2024

Conform prognozei meteo pentru București, vremea va fi în continuare călduroasă, iar după-amiaza va deveni caniculară cu disconfort termic în creştere.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Citește și: Alertă ANM! Cod galben de caniculă și intensificări ale vântului. Ce zone sunt vizate de avertizările meteo

Furtunile au făcut prăpăd în mai multe zone din România. Imagini cu dezastru lăsat în urma ploilor și vijeliilor... Anunț ANM pentru august 2024. Ultima lună de vară o să fie caniculară. Ce vești au meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x