Antena Căutare

Prognoza meteo 1 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Chiar dacă se anunță o scădere a temperaturilor în toată țara, vremea este mult mai caldă decât în mod obișnuit, la începtul lunii ianuarie.

Prognoza meteo 1 ianuarie 2021
Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | Antena 1

Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade la dela și la munte, potrivit știrimeteo.ro.

În nordul țării și parțial în centru, pe parcursul zilei se vor semnala înorări și vor exista precipitații locale sub formă de ploaie sau lapoviță în Maramureș și în nordul Transilvaniei.

În Crișana și în nordul Moldovei va ploua izolat. În Carpații Orientali va ninge azi, iar în restul zonei montane vom avea parte de precipitații mixte.

În celelalte regiuni, vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în zona montană.

Articolul continuă după reclamă

În București, valorile termice se vor situa peste normalul perioadei, cerul este variabil azi, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa între 10 și 11 grade, iar cea minimă între -1 și 1 grad. Spre seară pot exista condiții de ceață.

Sâmbătă, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul de an, iar pe parcursul zilei vom avea o vreme în general frumoasă. Temperaturile maxime vor fi în creştere față de ziua precedentă în regiunile vestice, nord-vestice și centrale și se vor încadra între 7 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade.

În București, vremea va fi frumoasă pe parcursul zilei și se va menține cu mult mai caldă decât în mod obişnuit. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5 sau 6 grade.

Duminică, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii ianuarie. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade.

Prognoza meteo 31 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 2 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x