Prognoza meteo 1 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Chiar dacă se anunță o scădere a temperaturilor în toată țara, vremea este mult mai caldă decât în mod obișnuit, la începtul lunii ianuarie.

Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Antena 1

Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade la dela și la munte, potrivit știrimeteo.ro.

În nordul țării și parțial în centru, pe parcursul zilei se vor semnala înorări și vor exista precipitații locale sub formă de ploaie sau lapoviță în Maramureș și în nordul Transilvaniei.

În Crișana și în nordul Moldovei va ploua izolat. În Carpații Orientali va ninge azi, iar în restul zonei montane vom avea parte de precipitații mixte.

În celelalte regiuni, vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în zona montană.

În București, valorile termice se vor situa peste normalul perioadei, cerul este variabil azi, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa între 10 și 11 grade, iar cea minimă între -1 și 1 grad. Spre seară pot exista condiții de ceață.

Sâmbătă, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul de an, iar pe parcursul zilei vom avea o vreme în general frumoasă. Temperaturile maxime vor fi în creştere față de ziua precedentă în regiunile vestice, nord-vestice și centrale și se vor încadra între 7 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade.

În București, vremea va fi frumoasă pe parcursul zilei și se va menține cu mult mai caldă decât în mod obişnuit. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5 sau 6 grade.

Duminică, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii ianuarie. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri