Antena Căutare

Prognoza Meteo, 11 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, la orele prânzului, va intra în vigoare o atenționare de instabilitate atmosferică accentuată. În următoarele zile, până duminică, sunt anunțate furtuni de vară în special în zonele montante, în sudul, estul și centrul țării, iar sâmbătăt fenomenele se vor extinde în toată țara.

Prognoza Meteo, 11 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza Meteo, 11 iunie 2021 | Profimedia

Maximele vor atinge 28 grade. Instabilitatea atmosferică va predomina în a doua parte a zilei. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe alocuri se vor acumula cantităţi însemnate de apă ce vor depăși 35 l/mp.

Izolat va cădea grindină, iar mai ales în timpul ploilor vor fi intensificări ale vântului şi vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade.

Dimineaţa şi noaptea, pe suprafeţe mici, se va forma ceaţă. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza şi seara, când se vor semnala averse şi descărcări electrice în zonele de deal şi munte, local în sud, centru, est şi nord-est şi doar pe arii restrânse în rest, potrivit Observator.

Sâmbătă vom avea maxime și de 29-30 grade. De această dată aversele vor apărea în zonele montane, submontane, în sudul și prin estul țării.

Vremea 11 iunie, în București

După-amiază sunt anunțate înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă duratã ale vântului.

Cerul va fi variabil la noapte, iar probabilitatea de ploaie scăzută. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

În intervale scurte de timp se pot înregistra cantităţi de apă de de la 5, până la 10 l/mp şi izolat posibil peste 15-20 l/mp. Temperatura maximă va cuprinsă între 24 și 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 14-15 grade.

Citeşte şi: Vremea 12 iunie. Ploile vor cădea în aversă. Maximele se vor încadra între 20 şi 29 de grade

Prognoza meteo 11 iunie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 26 de grade

Oradea – 28 de grade

Suceava – 22 grade

Cluj Napoca – 24 grade

Miercurea Ciuc – 21 grade

Iași – 24 de grade

Timișoara – 29 de grade

Sibiu – 24 grade

Drobeta - 27 grade

Brașov – 21 grade

Galați – 26 de grade

Craiova – 25 de grade

București – 26 de grade

Constanța – 24 grade

Cod galben în cea mai mare parte din țară. Meteorologii au emis încă o avertizare. Care sunt cele mai afectate zone... Meteorologii au actualizat codul galben de vijelii. Ce zone au fost incluse pe harta zonelor afectate de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x