Antena Căutare

Prognoza meteo 20 septembrie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Meteorologii au emis prognoza pentru vineri, 20 septembrie 2024. Temperaturile maxime se vor situa între 18 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 16 grade, cu valori mai scăzute, până spre 0...2 grade, în depresiunile Carpaţilor Orientali unde vor fi condiţii de brumă.

Prognoza meteo 20 septembrie 2024 | Profimedia

ANM anunță că pe data de 20 septembrie 2024 cerul va fi variabil în vest şi sud-vest şi mai mult noros în rest şi se vor semnala averse în cea mai mare parte a Moldovei, în Dobrogea, estul Transilvaniei şi local în Muntenia, precum şi în zonele de munte, potrivit observatornews.ro.

Meteorologii precizează că probabilitatea pentru cantităţi de 10...15 l/mp şi izolat de peste 20...25 l/mp va fi mai ridicată în sudul Moldovei şi în Dobrogea. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în jumătatea estică a Munteniei, în Dobrogea, sudul Moldovei şi local în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor situa local sub mediile multianuale specifice acestei date în jumătatea de est şi vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade.

Citește și: Alertă ANM! Cod galben de ploi însemnate cantitativ în mai multe județe din România. Vremea în Bucureşti

Prognoza meteo 20 septembrie 2024

Articolul continuă după reclamă

Meteorologii au emis un cod galben de intensificări ale vântului pe litoral și averse însemnate cantitativ local în județul Constanța.

„În intervalul menționat, pe litoral vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 50...55 km/h și temporar 60...65 km/h. Local în județul Constanța, în prima parte a nopții vor fi averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi în general de 20...30 l/mp. Local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în regiunile sudice, precum și la munte”, au precizat meteorologii.

În Capitală valorile termice vor fi apropiate de normalul climatologic al datei. Cerul va fi temporar noros, iar pe parcursul zilei vântul va prezenta unele intensificări, cu viteze de 40...45 km/h şi noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 7...11 grade.

Prognoza meteo 20 septembrie 2024 în cele mai importante orașe din România

Temperaturile maxime în cele mai importante orașe din România pe 20 septembrie 2024:

București: 25 de grade Celsius

Constanța: 23 de grade Celsius

Craiova: 22 de grade Celsius

Timișoara: 24 de grade Celsius

Sibiu: 21 de grade Celsius

Brașov: 20 de grade Celsius

Galați: 23 de grade Celsius

Oradea: 24 de grade Celsius

Cluj-Napoca: 22 de grade Celsius

Miercurea Ciuc: 18 de grade Celsius

Iași: 23 de grade Celsius

Baia Mare: 24 de grade Celsius

Suceava: 20 de grade Celsius

Vezi cum va fi vremea de mâine în secţiunea de pe observatornews.ro

Citește și: Zodia care își întâlnește sufletul pereche în septembrie 2024. Ce surprize îi pregătește astrele în prima lună de toamnă

Alertă ANM! Cod galben de ploi însemnate cantitativ în mai multe județe din România. Vremea în Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x