Antena Căutare

Prognoza Meteo, 3 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbătă, 3 iulie 2021, vremea se răcește treptate și sunt așteptate ploi însoțite de fenomene electrice în mai multe regiuni ale țării.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Sâmbătă, 3 iulie 2021, vremea se răcește treptate și sunt așteptate ploi însoțite de fenomene electrice în mai multe regiuni ale țării. | Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea se va menține instabilă sâmbătă, 3 iulie 2021. Se vor înregistra temperaturi mai scăzute, iar aversele își vor face apariția în vestul, nordul, centrul și sud-estul României.

Instabilitatea atmosferică se va resimți în Maramureș, nordul Crișanei și al Transilvaniei și local în Moldova, în special în noaptea de vineri spre sâmbătă. În aceste zone vom avea parte de ploi cu carcater torențial, intensificări ale vântului, descărcări electrice și izolat grindină. Precipitațiile vor fi semnificative din punct de vedere cantitativ și se vor înregistra cam 25 - 30 l/mp și izolat 40 - 50 l/mp.

Sâmbătă, 3 iulie 2021, vremea se va menține în general instabilă, iar instabilitatea atmosferică va fi prezentă în vestul, nordul, centrul și sud-estul țării, precum și la munte și pe arii restrânse în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 grade Celsius și 21 de grade Celsius în nord-vest și 30 de grade Celsius, izolat în sud-vest, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 11 grade Celsius și 21 de grade Celsius.

Vremea în București, 3 iulie 2021

În Capitală vom avea parte de momente cu soare, dar și perioade în care precipitațiile își vor face simțită prezența. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, însă voe exista intensificări de scurtă durată în timpul averselor.

Temperaturile maxime se vor situa între 27 de grade Celsius și 28 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între 15 grade Celsius și 16 grade Celsius.

Prognoză meteo 3 iulie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 26°C

Timișoara – 27°C

Baia Mare – 21°C

Craiova – 28°C

Sibiu – 21°C

București – 28°C

Constanța – 25°C

Galați – 27°C

Brașov – 19°C

Miercurea Ciuc – 19°C

Iași – 24°C

Cluj-Napoca – 22°C

Suceava – 23°C

Vremea la munte, 3 iulie 2021

La munte ziua de sâmbătă vine cu instabilitate atmosferică. Cerul se va menține înnorat pe tot parcursul zilei, în special atunci când se vor semnala precipitații. Aversele vor fi însoțite de intensificări ale vântului, descărcări electrice și posibil grindină.

Precipitațiile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor situa între 19 de grade Celsius și 21 grade Ceslius, iar cele minime între 13 grade Celsius și 14 grade Celsius.

Vremea la mare, 3 iulie 2021

Vremea la mare se va menține în general instabilă, iar temperaturile sunt aproape normale pentru această perioadă a anului. Pe parcursul zilei își vor face apariția precipitațiile însoțite de descărcări electrice și condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade Celsius 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 19 grade Celsius și 21 de grade Celsius. Temperatura apei mării va avea valori de 21 grade Celsius și 23 grade Celsius.

Meteorologii anunță ploi torențiale în mare parte din țară. Ce zone sunt vizate de cod portocaliu de vreme rea... Prognoza Meteo, 4 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x