Antena Căutare

Prognoza Meteo, 4 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo valabilă pentru ziua de duminică, 4 iulie 2021. Află cum va fi vremea în ultima zi de weekend.

Contur de harta Romaniei, cu diferite fenomene meteorologice
Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ziua de duminică, 4 iulie 2021 | sursa foto: Profimedia

Meteorologii au anunțat pentru ziua de duminică, 4 iulie 2021, un cer variabil, ce va prezenta înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, adică după amiaza și seara.

Vremea duminică 4 iulie 2021

La munte și în zonele deluroase dar și pe arii mai restrânse, sunt șanse mari să apară aversele și descărcările electrice. Ploile vor fi torențiale și pe alocuri ar putea să apară și fenomenul de grindină. Vântul își va face resimțită prezența în special în timpul averselor și va sufla slab sau moderat, cu intensificări în estul, sud-vestul țării și la munte.

Prognoza meteo pentru duminică, 4 iulie 2021, arată că temperaturile vor fi ceva mai crescute față de intervalul anterior, astfel încât cele maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București, 4 iulie 2021

În București, prognoza meteo pentru duminică, 4 iulie 2021, anunță un cer variabil, ce va prezenta înnorări în special în timpul după-amiezii. Temperatura maximă nu va depăși 29 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 15 și 17 grade. Vântul va fi unul ușor și moderat.

Vremea la mare, 4 iulie 2021

Pentru zona de litoral, prognoza meteo arată faptul că temperaturile vor crește ușor, chiar dacă cerul o să fie unul variabil și vântul va sufla slab și moderat. Cel mai mult, termometrele vor arăta 27 de grade Celsius, iar gradele nu vor coborî mai jos de 19-21 de grade. Apa mării o să aibă între 19 și 25 de grade, în funcție de evoluția vremii și de momentul zilei.

Vremea la munte, 4 iulie 2021

Pentru duminică, 4 iulie 2021, meteorologii anunță că vremea se va încălzi în zonele de munte, dar aceasta va continua să fie instabilă, motiv pentru care cei dornici de drumeții sau plimbări trebuie să fie prudenți și să aibă asupra lor pelerine de ploaie. După-amiaza și seara vor apărea înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, mai ales în estul Carpaților Meridionali, în cei Orientali și local în restul zonelor montane.

Prognoza meteo 4 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 24 grade

Oradea – 24 grade

Suceava – 24 grade

Cluj Napoca – 23 grade

Miercurea Ciuc – 22 grade

Iași – 27 grade

Timișoara – 30 grade

Sibiu – 24 grade

Brașov – 22 grade

Galați – 28 grade

Craiova – 30 grade

București – 29 grade

Constanța – 27 grade

Drobeta – 32 grade

Prognoza Meteo, 3 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Alertă ANM! Cod galben şi Cod portocaliu de ploi abundente. Ce zone sunt afectate de vreme rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x