Antena Căutare

Foarte cald în acest weekend. Meteorologii au actualizat prognoza: Cum va fi vremea până la 1 martie

Va fi foarte cald în toată țara în acest weekend, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM), care a emis prognoza meteo pentru ultimele două săptămâni din februarie. Primăvara vine mai devreme anul acesta, astfel că temperaturile vor continua să crească până la 1 martie.

Va fi foarte cald în toată țara în acest weekend, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM), care a emis prognoza meteo pentru ultimele două săptămâni din februarie. Primăvara vine mai devreme anul acesta, astfel că temperaturile vor continua să crească până la 1 martie.

Potrivit Antena 3, în intervalul 15-18 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În interviul 18-25 februarie, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice intervalului, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări

Vreme neobișnuită în weekend, în România! Unde se schimbă radical condițiile meteo, în următoarele zile... Prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni. Când vine primăvara: Cum va fi vremea în luna martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x