Antena Căutare

Vremea o ia razna în următoarele ore! Ninsoarea își face apariția

Vremea se schimbă radical în următoarele ore! Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp o avertizare meteo de Cod Galben pentru mai multe regiuni ale țării. Ce anunță specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Vremea se schimbă radical în următoarele ore! Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp o avertizare meteo de Cod Galben pentru mai multe regiuni ale țării. Ce anunță specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm?

COD GALBEN

Valabil de la: 04-10-2018 ora 9:00 până la: 04-10-2018 ora 12:00

În zona: Județul Prahova: zona de munte;
Județul Buzău: zona de munte;

Se vor semnala: intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 70...80 km/h

VREMEA AZI. Potrivit vremea.ro, Joi vremea se va răci în toată țara, urmând să devină ușor mai rece pentru începutul lunii octombrie (îndeosebi în Transilvania). Precipitațiile vor fi foarte puține și se vor semnala mai ales la munte sub formă de ploaie, dar și lapoviță și ninsoare la altitudini mai mari de 2000 de metri.

Vântul va suflă tare în nord-estul țării și slab până la moderat, cel mult moderat în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

Sursa: meteoromania.ro

Vremea în București 4 octombrie. Cât cresc temperaturile joi... Alertă meteo. Ploi și ninsori în România. Ce se întâmplă în orele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x