Antena Căutare

Prognoza meteo. Când vin ninsorile! Vremea se schimbă radical

Prognoza meteo. Când vin ninsorile! Vremea se schimbă radical în următoarea perioadă, cu temperaturi scăzute și ninsori, în principal la munte.

Prognoza meteo. Când vin ninsorile! Vremea se schimbă radical
prognoza meteo 11-17 februarie

Prognoza meteo. Când vin ninsorile! Vremea se schimbă radical în următoarea perioadă, cu temperaturi scăzute și ninsori, în principal la munte.

Prognoza meteo. Când vin ninsorile în București

Temperaturile scad dramatic în perioada 11-17 februarie. Ninsori, lapoviță și ninsori în Capitală sunt așteptate de marți, 12 februarie. Temperaturile nu vor depăși șase grade Celsius, iar minimele vor coborî până la -4 grade Celsius.

Prognoza meteo. Când vin ninsorile la munte

La munte va ninge aproape toată săptămâna viitoare, atât ziua, cât și nopatea. Subt alteptate temperaturi de -10 grade Celsius, iar cele maxime nu vor depăși 5 grade.

Prognoza meteo Banat 11-17 februarie

începând cu 13 februarie, tendința temperaturii aerului va fi de ușoară scădere spre maxime de 7...8 grade și minime de -2...-1 grad. Se vor semnala precipitații slabe cantitativ, pe arii restrânse în 4 și 5 februarie și cu caracter local și temporar, începând cu data de 11 februarie.

Prognoza meteo Banat Crișana 11-17 februarie

Începând cu 13 februarie, tendința temperaturii aerului va fi de ușoară scădere spre maxime de 6...7 grade și minime de -3...-2 grade. Se vor semnala precipitații slabe cantitativ, pe arii restrânse în 4 și 5 februarie și cu caracter local și temporar, începând cu data de 11 februarie.

Prognoza meteo Banat Transilvania 11-17 februarie

Exceptând primele două dimineți, temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar media lor va oscila între -6 și -1 grad. Vor fi precipitații în general slabe cantitativ, izolat în prima săptămână și local și temporar în cea de a doua.

Prognoza meteo Banat Maramureș 11-17 februarie

Treptat temperaturile minime vor deveni negative, iar între 5 și 17 februarie media lor se va situa, în general, între 0 și -4 grade. Trecător se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ, mai frecvente după data de 10 februarie.

Prognoza meteo Banat Moldova 11-17 februarie

Din 12 februarie se va răci din nou, cu aproximativ 4 grade. Media minimelor termice va fi pozitivă în primele două dimineți, apoi va avea variații în general între -1 și -5 grade. Vor fi precipitații în general slabe cantitativ, izolat în prima săptămână și local și temporar în cea de a doua.

Prognoza meteo Banat Dobrogea 11-17 februarie

Din 13 februarie se va răci, iar temperaturile diurne vor scădea până spre 4 grade. Trendul general va fi de scădere și în cazul temperaturilor nocturne. Acestea vor fi în general pozitive, exceptând intervalul 8...10 februarie și data de 17 februarie, când vor coborî sub zero grade. După data de 6 februarie, trecător, vor fi precipitații în general slabe cantitativ.

Prognoza meteo Banat Muntenia 11-17 februarie

Scăderea de temperatură se va remarca și pe perioada nopților, media minimelor termice va scădea de la 4 grade la începutul intervalului, până spre -3 grade în intervalul 9....11 februarie. În cea de a doua săptămână temperaturile nocturne vor fi cuprinse în medie, în general, între 0 și -2 grade. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în jurul datei de 7 februarie și după data de 12 februarie.

Prognoza meteo Banat Oltenia 11-17 februarie

Media regională a minimelor termice va fi între 1 și 4 grade până în data de 7 februarie, apoi va avea variații între 1 și -3 grade. Temporar vor fi precipitații mai ales în intervalul 4 – 7 februarie și după data de 12 februarie.

Prognoza meteo Banat La munte 11-17 februarie

Aceeași tendință o vor avea și temperaturile minime, media lor va scădea de la 2 grade în prima dimineață, până la -9...-8 grade în ultima. Vor fi precipitații în fiecare zi, mai frecvente după data de 11 februarie

Meteo 7 februarie 2019. Prognoza meteo pentru joi... Ninsori abundente și temperaturi arctice! Vortexul polar va lovi din nou, iar previziunile sunt îngrijorătoare! Urmează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x