Antena Căutare

Prognoza meteo completă pentru lunile de iarnă. Ninsorile și gerul apar foarte devreme în acest an. Vești rele pentru martie

Prognoza meteo pentru iarna 2018-2019. Iarna va fi lungă și extrem de geroasă, spun meteorologii care, din primele estimări arată că anotimpul rece se va instala încă din luna noiembrie.

Prognoza meteo pentru iarna 2018-2019. Iarna va fi lungă și extrem de geroasă, spun meteorologii care, din primele estimări arată că anotimpul rece se va instala încă din luna noiembrie.

Prognoza meteo pentru iarna 2018-2019. Meteorologii se așteaptă ca în decembrie, ianuarie și februarie să avem zăpadă. Totuși, potrivit estimărilor, pentru această perioadă episoade de viscol sau de ger nu sunt întrevăzute.

Pentru luna martie se așteaptă viscol și ger năprasnic, în cadrul unor fenomene extreme ce vor pune stăpânire pe mai multe zone din Europa.

Probabilitatea producerii fenomenului El Nińo, un episod meteorologic sever care duce la creşterea temperaturilor medii la nivel global, a ajuns la 70% în ultimul trimestru al anului, a anunţat luni Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), citată de AFP.

"Conform previziunilor modelelor şi interpretărilor experţilor, există o probabilitate de circa 70% ca circumstanţele observate să atingă stadiul unui episod El Nińo de o intensitate scăzută în ultimul trimestru al anului 2018 şi în timpul iernii boreale 2018/19", a indicat într-un comunicat Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM), o agenţie ONU cu sediul la Geneva.

Vremea în București 19 octombrie 2018. Noaptea vin ploile în Capitală... Cum va fi vremea în weekend. Se face foarte frig și va ploua torențial. Prognoza meteo 19-21 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x