Prognoza meteo: cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie 2019

Meteo: Cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie 2019

Vremea de Sfântul Andrei 2019 și de 1 Decembrie 2019

Prognoza meteo: ANM anunță cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie 2019.

Astfel, buletinul meteo al ANM anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile centrale, vestice și sud-vestice, iar regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice și nord-vestice și deficitar în jumătatea estică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal al perioadei, în intervalul 25 noiembrie-2 decembrie.

Vremea de Sfântul Andrei la București

Cerul se anunță parțial noros, iar temperaturie maxime ale zilei se vor încadra între 13°C și 3°C. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre SV. Șansele de precipitații se mențin ridicate. Noaptea cerul va fi complet acoperit de nori.

Vremea de 1 Decembrie la București

Duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cerul va fi acorperit de nori, iar temperaturile scad dramatic: valorile maxime și minime se vor încadra între 5°C și -2°C. Vântul va sufla cu 8 km/h dinspre NE pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre NE. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea de Sfântul Andrei la munte

Cerul se anunță parțial noros, cu maxime și minime ce se vor încadra între 8°C și -2°C. Vântul va sufla în rafale de 39 km/h pe timpul zilei și în rafale de 33 km/h pe timpul nopții. Pe timpul nopții, la munte va ninge. Cantitatea de precipitații va fi de <1 L/m².

Vremea de 1 Decembrie la munte

Temperaturile scad dramatic pe 1 decembrie. Cerul va fi parțial noros. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 2°C și -4°C. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Temperaturi de Sfântul Andrei în România

Alba Iulia - 10, 1 grade

Arad - 9, - 3 grade

Constanța - 14, 5 grade C

Cluj-Napoca - 8, -2 grade C

Temperaturi de 1 Dembrie 2019

Alba Iulia: 6 - 1 grade C

Arad: 7, 0 grade C

Constanța: 8, 2 grade C

Cluj Napoca: 4, - 2 grade C

Citește și:

Meteo 27 noiembrie 2019. Vremea va fi anormal de caldă pentru această perioadă

Ultimele știri