Antena Căutare

Alertă meteo pentru București! Vreme CAPRICIOASĂ în Capitală, în următoarele ore 

Prognoza meteo pentru București în următoarele ore, până joi, la ora 09.00, anunță vânt puternic, valori termice în scădere, dar și ploi, trecător.

Prognoza meteo pentru București în următoarele ore, până joi, la ora 09.00, anunță vânt puternic, valori termice în scădere, dar și ploi, trecător.

Potrivit ANM, în București se vor semnala intensificări ale vântului în general de 50 km/h și temporar, mai ales după-amiaza, 60 km/h. În cursul nopții, vântul va slăbi în intensitate și va avea viteze în general între 35 și 45 km/h.

Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab.

Valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 2...5 grade.

Pe parcursul zilei de joi, 25 octombrie, vântul va mai avea intensificări temporare, dar la cote mai reduse, cu viteze în general de 40…45 km/h, iar temperatura maximă va fi în jur de 14 grade.

România, lovită de fenomene meteo extreme: FURTUNILE și NINSORILE au făcut prăpăd! Ce spun meteorologii despre evoluția ... O nouă atenționare de Cod portocaliu! Zonele în care va NINGE, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x