Căutare Live

Prognoza meteo pentru luna SEPTEMBRIE nu arată deloc bine. Vremea, la extreme: de la temperaturi caniculare, la frig şi ploi puternice!

Valul de caniculă continuă şi în următoarele zile. Temperaturile ridicate şi disconfortul termic ne vor da bătăi de cap. Precipitaţiile şi furtunile vor apărea doar pe spaţii restrânse.

Valul de caniculă continuă şi în următoarele zile. Temperaturile ridicate şi disconfortul termic ne vor da bătăi de cap. Precipitaţiile şi furtunile vor apărea doar pe spaţii restrânse.

Conform meteorologilor, vara va continua şi în septembrie, dar sunt anunţate ploi aproape în fiecare zi.

Prognoză spetembrie: 27 august – 3 septembrie 2018

Valorile termice medii vor mai coborâte decât norma climatologică, îndeosebi în sud şi vest, mai ales în prima parte a intervalului. Cantităţile de precipitaţii pot fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, centrale şi local în cele sudice. În partea de sud-est a teritoriului, acestea se pot situa în limite normale.

Prognoză spetembrie: 3 – 10 septembrie 2018

Temperatura aerului se va încadra în general în limite normale, posibil uşor mai coborâte decât mediile perioadei local în sud, sud-est şi în zona montană. În cea mai mare parte a ţării regimul pluviometric se va încadra în general în limitele normale ale perioadei.

Prognoză spetembrie: 10 – 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, posibil cu abateri mai mari în nord-vest. Excepţie vor face regiunile sudice, unde local valorile termice vor fi apropiate de mediile perioadei. Precipitaţiile pot fi uşor excedentare, local în zonele montane şi pe arii restrânse în vestul şi sud-vestul ţării, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

Vremea 28 august. Prognoza meteo - furtuni cu fulgere, risc de inundații... Cod GALBEN de ploi TORENȚIALE și vijelii. Va fi jale în mai multe județe...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri