Căutare Live

Se întorc ninsorile! Vreme atipică în weekend, în toată țara! Unde va ninge și de când vor fi temperaturi de vară

Se întorc ninsorile și viscolul în acest weekend, la munte, în timp ce sudul ţării se pregăteşte de temperaturi de început de iunie. Vreme va fi atipică în acest sfârșit de săptămână în România, urmând să trecem de la iarnă la vară în doar câteva ore.  

Se întorc ninsorile și viscolul în acest weekend, la munte, în timp ce sudul ţării se pregăteşte de temperaturi de început de iunie. Vreme va fi atipică în acest sfârșit de săptămână în România, urmând să trecem de la iarnă la vară în doar câteva ore.

La munte va fi o noapte albă, cu viscol puternic, iar mâine se anunţă vreme mohorâtă mai în toată ţara, cu lapoviţă şi ploi.

Excepţie face Sudul, unde vom avea chiar şi 18 grade Celsius.

De duminică, se încălzeşte în toată ţara și mai dispar şi ploile. Vreme perfectă de ieşit la iarbă verde, la grătar, la o limonadă pe la terase.

Vor fi şi 22 de grade, cu 15 grade mai mult decât ar fi normal.

De luni, se încălzeşte şi mai mult: 25 de grade Celsius în termometre.

Cei care iubesc muntele vor avea zăpadă pentru săniuş sau schi. Mii de turişti au luat calea staţiunilor de pe Valea Prahovei, încă de astăzi.

Mai multe detalii despre cum va fi vremea în weekend sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Vremea în weekend 15-17 martie. Prognoza meteo anunță încălzirea vremii... Vremea 16 martie 2019. Cer înnorat și vreme capricioasă la munte...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri