Antena Căutare

Vremea în weekend 15-17 martie. Prognoza meteo anunță încălzirea vremii

Vremea in weekend 15-17 martie. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile anunta o incalzire a vremii indeosebi in sudul si sud-estul teritoriului, ca urmare a unei advectii de aer mai cald dinspre Marea Mediterana.

Vremea în weekend 15-17 martie. Prognoza meteo pentru următoarele zile anunță o încălzire a vremii îndeosebi în sudul și sud-estul teritoriului, ca urmare a unei advecții de aer mai cald dinspre Marea Mediterană.

Vremea 15 martie 2019

Vineri vremea va fi în general închisă în vestul, centrul și nordul teritoriului, unde local va plouă slab. Câteva ploi slabe cu totul izolate sunt așteptate să cadă și în sud-estul extrem. Vântul va suflă moderat în Banat, Crișana și vestul Transilvaniei și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni ale țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 7 și 12 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana și 10-15 grade în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în vestul Banatului.

Vremea 16 martie 2019

Sâmbătă vremea va fi închisă și destul de răcoroasă în interiorul arcului carpatic, în timp ce în sud și est temperaturile vor marca o crește față de ziua precedentă. Pe spații extinse în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei va plouă, local însemnat cantitativ (până la 30-40 de mm la munte), conform prognozei Vremea.ro. La altitudini mai mari de 1000-1200 de metri precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune un strat consistent de zăpadă, mai ales în vestul Munților Apuseni. Vântul va suflă tare în aproape toată țară, cu rafale de până la 70-80 de km/h în nordul Moldovei și în sudul Olteniei, în timp ce pe crestele montane vor fi rafale și de 100-120 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 12 grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade în Banat, 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 11-16 grade în Moldova.

Vremea 17 martie 2019

Duminică vremea se va ameliora că aspect în jumătatea nordică a țării, însă câteva ploi slabe izolate în zonele joase și ninsori la munte vor mai fi posibile în prima parte a zilei. Vântul va suflă slab până la moderat în cea mai mare parte a țării, cel mult moderat în Crișana. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș, 17-22 de grade în Banat și Crișana, 19-24 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea ( vremea.ido.ro arată că cele mai scăzute valori se vor înregistra în sudul litoralului, că urmare a brizei marine) și 16-21 de grade Celsius în Moldova.

Vremea în București 15-17 martie. ANM, prognoză meteo specială... Se întorc ninsorile! Vreme atipică în weekend, în toată țara! Unde va ninge și de când vor fi temperaturi de vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x