Antena Căutare

Un nou val de aer rece va lovi România. Temperaturile scad simțitor, în următoarele zile. Prognoza meteo 20 aprilie- 18 mai

Vremea a trece prin schimbări radicale, de duminică, 19 aprilie. Un nou val de aer rece va afecta România, aducând temperaturi sub normalul perioadei, fenomene extreme și brumă.

Un nou val de aer rece va lovi România. Temperaturile scad simțitor, în următoarele zile. Prognoza meteo 20 aprilie- 18 mai
Prognoza meteo 20 aprilie- 18 mai | Profimedia

Prognoza meteo - Cum va fi vremea luni, 20 aprilie

Începând de duminică, 19 aprilie, temperaturile vor începe să scadă. Astfel, maximele de luni vor fi sub media acestei perioade, anunță meteorologii.

Conform meteorologilor, temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în nordul Moldovei şi 18 grade în Banat. Temperaturile minime vor fi cuprinse -6 grade în estul Transilvaniei şi 8 grade în vestul Olteniei. Spre dimineaţă, izolat în nord, centru şi nord-est se va forma brumă.

Prognoza meteo - Cum va fi vremea marți, 21 aprilie

În cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în jumătatea de nord-est, vremea va fi mai rece decât normal în ultima decadă a lunii aprilie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade, iar cele minime în general între -5 şi 5 grade.

Valorile termice se vor menţine mai scăzute şi în Bucureşti decât cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar cea minimă va fi de 4-6 grade.

Prognoza meteo - Cum va fi vremea în săptămâna 20 - 27 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a ţării.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată ţara, dar mai ales în regiunile intracarpatice, vestice, nord-vestice şi în zona montană aferentă.

Prognoza meteo - Cum va fi vremea în săptămâna 27 aprilie - 4 mai

Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în zonele montane.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată ţara, cu posibilitatea unui uşor excedent în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo - Cum va fi vremea în săptămâna 4 - 11 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate, local în vest şi nord-vest.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar la nivelul întregii ţări, deficit ce va fi mai accentuat, local, în regiunile intracarpatice, la munte şi în nord-est.

Prognoza meteo - Cum va fi vremea în săptămâna 11 - 18 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiuniule. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Meteo 18-19 aprilie 2020. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, iar pe arii restrânse va ploua... Frigul nu mai are viață lungă în România! De când se va încălzi vremea în toată țara și unde va ploua, în următoarele zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x