Antena Căutare

Val de caniculă în Capitală! ANM, prognoza meteo specială pentru București

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru Capitala. Vremea in Bucuresti se anunta instabila, iar disconfortul termic devine accentuat. Afla prognoza meteo completa pentru astazi si maine, 25 iunie.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală. Vremea în București se anunță instabilă, iar disconfortul termic devine accentuat. Află prognoza meteo completă pentru astăzi și mâine, 25 iunie.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo specială valabilă în intervalul 24.06.2019 ORA 10:30 - 25.06.2019 ORA 23.

ANM, vremea în București, 24 iunie 2019. Vremea luni va fi în general instabilă, dar și călduroasă dupăamiaza, când disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperaturăumezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi intervale cu averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină. Prognoza meteo anunță că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 18...20 de grade.

Citește și: Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în 13 judeţe, până la ora 23.00; în întreaga ţară va fi prăpăd!

ANM, vremea în București, 25 iunie 2019. Vremea marți se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar din a doua parte a zilei gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor și perioade în care se vor semnala averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină. Prognoza meteo anunță că temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

Sursa: meteoromania.ro

Citește și: Vremea până pe 15 iulie 2019

Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în 13 judeţe, până la ora 23.00; în întreaga ţară va fi prăpăd!... Scăpăm de caniculă! ANM, prognoza meteo actualizată până pe 7 iulie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x