Antena Căutare

Vremea 18 iunie - 15 iulie 2019. Află când scăpăm de precipitații

Meteo Romania. ANM a emis o noua estimare meteo pentru perioada 18 iunie - 15 iulie 2019. Afla ce cantitati de precipitatii si temperaturi se vor inregistra in intervalul mentionat.

Meteo România. ANM a emis o nouă estimare meteo pentru perioada 18 iunie - 15 iulie 2019. Află ce cantități de precipitații și temperaturi se vor înregistra în intervalul menționat.

Prognoza meteo nu poate prognoza fenomenele meteo cu o durată scurtă de manifestare.

Vremea 18 - 24 iunie 2019

Temperatura media a aerului: Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații: Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și nord-estice și în general deficitar în regiunile centrale, sudice și sud-estice

Citește și: Prognoza meteo pentru București 18 - 20 iunie. Ce se întâmplă cu vremea

Vremea 24 - 1 iulie 2019

Temperatura media a aerului: Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare, local, în jumătatea nordică a teritoriului.

Vremea 1 - 8 iulie 2019

Temperatura media a aerului: Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale ale perioadei.

Vremea 8 - 15 iulie 2019

Temperatura media a aerului: Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații: Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citește și: Alertă meteo ANM! Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara

Prognoza meteo pentru București 18 - 20 iunie. Ce se întâmplă cu vremea... Update: Alertă meteo ANM! Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x